EXCLUSIV | Dana Rogoz și-a „părăsit” soțul pentru carieră. Copiii au rămas cu el: „Trebuia să aleg”

Publicat: 21 sept. 2022, 19:03 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Dana Rogoz și-a „părăsit” soțul pentru carieră. Copiii au rămas cu el: „Trebuia să aleg”. Dana Rogoz și soțul ei, Radu, încă renovează casa pe care au achiziționat-o la Viscri, motiv pentru care, atunci când merg în zonă, dorm în curte, în autorulotă sau prin vecini.

Aceștia încă nu au reușit o facă locuibilă poată dormi în ea, însă de fiecare dată când merg acolo se simt foarte bine chiar dacă locuiesc în autorulotă, în curte.

Dana Rogoz și soțul Radu reabilitează casa pe care au cumpărat-o la Viscri

Dana Rogoz și soțul ei au reușit și facă prieteni și printre vecini, oameni care îi ajută, și care au grijă de meșterii ce se ocupă reabiliteze imobilul lor, după cum ne-a dezvăluit în cadrul interviului exclusiv pentru CIAO.RO

Pe Dana Rogoz am întâlnit-o la petrecerea A List, eveniment organizat de Andreea Esca și echipa ei.

Ce proiecte ai pentru toamnă?

Un proiect foarte important pentru mine, început în vara aceasta, este scurtmetrajul pe care l-am scris și l-am regizat, sunt acum în etapa de post producție, montaj, colorizare, sunet. Asta îmi propun în această toamnă.

Și mai sunt invitată într-un juriu internațional, încă nu pot spun la ce festival, însă voi pleca în curând în străinătate unde voi juriza.

Vei pleca singură sau cu toată familia, copii, soț?

Aici, nu, la festival. Voi pleca singură, voi avea un program foarte încărcat, voi avea multe proiecții în fiecare zi. Voi sta câteva zile plecată, după care voi întoarce în țară pentru un alt festival, dar aici voi fi cu toată familia.

De obicei, cât ești plecată cu zilele de acasă, Radu, soțul tău, este cel care are grijă de copii sau mai aveți și alt ajutor din familie? Sau bonă?

Dana Rogoz pleacă în străinătate, soțul Radu rămâne în casă cu cei doi copii

Nu s-a mai întâmplat până acum. Va fi o premieră. Am calculat împreună deja Lia e destul de mare, el se descurcă super bine. Și, întradevăr, în serile când aveam spectacol sau evenimente, el rămânea de gardă. E puțin mai simplu în această perioadă au început grădinița și școala, și, iată, în prima parte a zilei reușim ne facem și noi treburile.

Așadar, sper se descurce cât sunt plecată. Și am zis bazez și pe Vlad, fie foarte responsabil și -l ajute pe Radu, de data aceasta.

Cum reușești să te împarți între viața de familie și cea profesională? Ai vreun secret? Am văzut că ești foarte activă și-n mediul online.

Nu am o rețetă anume. Cred toată lumea, indiferent de profesia aleasă, încearcă fie multitask, rezolve mai multe lucruri în paralel. Cred singura soluție pe care am găsit-o este prioritizez, să aleg periodic doar anumite sectoare. nu încerc le fac pe toate deodată, ci pe rând.

Dacă acum am film, ocup de asta, apoi dacă merg în vacanță cu copiii, telefonul este închis, nu mai interesează alte lucruri. Jonglez. Și prioritizez în mod special pe anumite perioade anumite sectoare. Dar cel de mamă este… întradevăr… special și îmi face și cea mai mare placere. Mi se pare și cel mai util timp, cel mai cu sens timp petrecut, cel din familie.

Dana Rogoz: „Este un job poate mai bine plătit decât multe altele”

Se câștigă decent din online? Poate o persoană să trăiască din sumele pe care le câștigă din promovările online și să nu mai fie nevoie să se angajeze?

Evident. Este un job poate mai bine plătit decât multe altele, depinde, desigur, și de experiență, de număr de followersi, toate aceste lucruri contează, acum, strict vorbind de ce înseamnă zona de influenceri, dar sunt foarte mulți care fac doar asta și o fac foarte bine și sunt remunerați ca atare.

În ce stadiu este căsuța de la Viscri?

Căsuța de la Viscri este într-o etapă de reconsolidare, e ceva mai complicat, e un proiect dificil pentru vrem păstrăm cam tot sau cât mai mult posibil din ce are ea, și atunci se fac niște săpături, se usucă terenul… e complicat.

Atunci când mergeți acolo nu locuiți în casă, nu, nu dormiți acolo?

Nu. Stăm în autorulotă în curtea casei sau stăm în vecini care au pensiuni deja funcționale. E o comunitate foarte frumoasă acolo. Oamenii de acolo prețuiesc foarte mult tot ce înseamnă casele săsești. A noastră chiar e o casă românească într-un sat săsesc, dar toate casele sunt vechi așa, toți sunt cu respect pentru tradiție. E o comunitate foarte, foarte frumoasă.

Dana Rogoz și soțul ei, fericiți se înțeleg bine cu vecinii de la Viscri, unde și-au luat casă

Ați reușit, așadar, să vă faceți și prieteni printre vecini. Au grijă și de căsuța voastră?

Absolut. Suntem tot timpul în dialog cu oamenii de acolo, cu vecinii. Ne ajută. Și meșterii care vin sunt din zonă, sunt aceeași care lucrează la toate casele, la nivel de lemn, tâmplărie, zidărie. Sunt anumite tehnici vechi pe care doar câțiva oameni le mai cunosc și, în general, sunt aceeași care vin și renovează toate casele din zonă, nu numai din Viscri, ci din toată regiunea, din Transilvania.

Care este secretul siluetei tale? Cum reușești să te menții? Urmezi vreo dietă strictă?

Cred ține foarte mult de genetică. Nu am ținut niciodată un regim pentru slăbit, nu m-am înfometat. Am luat puțin în sarcină, fără fac efort în acest sens. De aceea nu am vrut vorbesc niciodată de kilograme acumulate sau kilograme pierdute ca nu pun presiune inutilă pe alte mame care poate n-au acest noroc, poată mânca orice, și nu fie asta o problemă.

Ceea ce încerc fac, dar dincolo de numărul de kilograme, este întradevăr, am o viață cât mai sănătoasă. Dar asta e pentru mine, nu mănânc, nu fac excese. Mănânc variat, dar cât mai sănătos posibil.

Publicat: 21 sept. 2022, 19:03 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă