Cum arată locuința din Viscri pe care Dana Rogoz o renovează: „Cel mai bun lucru pe care l-am făcut”

Publicat: 03 apr. 2024, 12:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, sunt vecini cu Regele Charles la Viscri! În 2020, cuplul a achiziţionat o casă în inima Transilvaniei în 2020, iar momentan se află într-un proces de renovare. Pe reţelele de socializare, celebra actriţă le-a arătat celor care o urmăresc cum decurg lucrările.

Dana Rogoz povestea în urmă cu ceva timp că în perioada pandemiei a luat o decizie importantă. Mai exact, atunci ea şi soţul ei au semnat actele pentru a cumpăra o casă la Viscri. Ştia încă de atunci că renovarea va dura mai mulți ani, asta pentru că proprietatea trebuie consolidată și restaurată.

„Cel mai bun lucru pe care l-am făcut ieri a fost să ne decidem să plecăm de cu seară înspre Viscri. Așa că de dimineață ne-am trezit în rulota noastră, parcată în curtea casei, aflată încă în faza de renovare. Dar nu că e deja suficient de… minunat?”, a fost mărturisirea făcută de Dana Rogoz pe contul ei de Instagram.

Dana Rogoz şi soţul ei au căutat mult timp propietatea

În 2020, Dana Rogoz spunea că ea și soțul său au căutat destul de mult o casă în satele din Transilvania și că a durat până când au făcut pasul către această investiție.

„Aceasta e căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas. După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi. În a 194 a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat – eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă – să ne cunoaștem mai bine vecinii”, a transmis Dana Rogoz.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 apr. 2024, 12:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă