Dana Rogoz, momente cumplite! Actriţa a pierdut o fiinţă dragă: „Ne va fi foarte greu fără tine”

Publicat: 21 sept. 2023, 11:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Rogoz trece prin momente grele. Cunoscuta actriţă a publicat pe reţelele de socializare un mesaj trist care i-a emoţionat pe toţi cei care o urmăresc. Vedeta a pierdut o fiinţă dragă.

Dana Rogoz are o relaţie apropiată cu fanii din mediul online. Vedeta le povesteşte acestora diferite momente din viaţa ei, fie că este vorba despre situaţii plăcute sau mai puţin plăcute. Recent, fanii săi au aflat o veste extrem de tristă.

Actriţa trece printr-o perioadă grea şi a ales să împărtăşească acest lucru cu oamenii din comunitatea ei.

Dana Rogoz, mesaj emoţionant în mediul online

Nu este un secret pentru nimeni faptul că vedeta iubeşte foarte mult animalele. Dana Rogoz a avut timp de 15 ani un câine pe care l-a iubit enorm. Yorick, căci așa îl chema pe patruped s-a stins din viaţă pe 20 septembrie.

Pierderea animalului de companie a adus o mare suferinţă pentru toată familia actriţei. Într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare, Dana Rogoz a dezvăluit că a rămas cu o mare durere în suflet cu care încearcă acum să se obişnuiască.

Cu gândul la prietenul său care i-a adus multă bucurie de-a lungul timpului, Dana Rogoz i-a mulțumit patrupedului pentru toţi anii petrecuți împreună.

”14.07.2008- 20.09.2023 Ai fost un câine incredibil de iubit, Yorick! Îți mulțumim pentru cei 15 ani minunați pe care i-am trăit împreună. Ai fost tare bun, jucăuș și iubitor cu noi. Ne va fi foarte greu fără ține. Doare!”, a scris Dana Rogoz, pe pagina sa de Facebook.

Dana Rogoz a pierdut o fiinţă dragă

Actriţa a mai trecut printr-un astfel de moment

De menționat este faptul că Yorick nu a fost singurul prieten al familiei. Perdita, cel de-al doilea câine al vedetei, a fost găsit pe stradă de actriţă şi adoptat.  A murit, însă, în anul 2019, în urma unor probleme de sănătate.

„362/365 Pe 27 decembrie, acum 6 ani, în jurul orei 1 noaptea, am găsit-o umblând speriată pe mijlocul străzii. I-am căutat stăpânii pentru o perioada de timp, până când ne-am dat seama că o iubim și că e a noastră deja. Atunci, că și acum, eram însărcinată. Azi, Perdita a murit. E îngrozitor de trist”, a fost mesajul actriţei.

Publicat: 21 sept. 2023, 11:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă