EXCLUSIV. Cleopatra Stratan, despre banii din concerte! Cum imparte castigurile si de ce tatal ei e cel mai bun prieten al sau VIDEO

Publicat: 13 May. 2019, 23:00 Vedete

Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan ne-a oferit un interviu în care a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei, despre câștigurile pe care le fac împreună, și a cântat piesa “Ghiță”.

Cleopatra Stratan, celebra fetiță care făcea furori în anul 2000 cu piesă “Ghiță”, cu care a intrat în Cartea Recordurilor, este astăzi o adevărată domnișoară. Fiica lui Pavel Stratan ne-a oferit un interviu, în exclusivitate, în care a vorbit despre relația specială pe care o are cu tatăl ei, despre câștigurile pe care le fac împreună, și, mai mult, ne-a vorbit și cântat piesa care a făcut-o celebră: “Ghiță”.

Reporter: Cleopatra, ești singură la petrecerea UTV? Tatăl tău unde este? Voi sunteți nedespărțiți…

Cleopatra Stratan: Am venit cu cei de la DeMoga Music, la acest eveniment, dar vine și tata. Eu și tata suntem în fiecare zi prinși unul de altul și toată viața o să fim pentru că între noi există o legătură foarte specială. Tata, pentru mine, este tot ce am mai bun. Bineînțeles, împreună cu mama, și cu Cezar (fratele ei – n.r.), și cu toți prietenii pe care îi am. Dar cu tata… sunt fata lu’tata! El e un supererou pentru mine, este acela căruia i-aș cere oricând sfatul indiferent de situație.

Cleopatra, relație specială cu Pavel Stratan

Reporter: Tatăl tău este sever cu tine atunci când lucrați împreună?

Cleopatra Stratan: Tata nu este sever, este obiectiv atunci când trebuie. Și am fost educată în așa fel încât să înțeleg toate obiecțiile și să nu mă supăr niciodată pentru că știu că este înspre binele meu. Plus că el știe cum să mi-o spună. Niciodată n-au existat certuri, nici măcar contraziceri, pentru că ne înțelegem și din priviri.

Reporter: Deci… niciodată nu te-a adus în starea în care îți venea să-ți iei jucăriile să pleci.

Cleopatra Stratan: Nu. Ba dimpotrivă, stăteam acolo pentru că era tot timpul interesant.

Reporter: Tatăl tău îți dă sfaturi și în ceea ce privește alimentația, vestimentația, ținutele?

Cleopatra Stratan: Mă consult cu el în absolut orice. Părerea lui, pentru mine, este cea mai specială. Simt nevoia să fac asta. Tot timpul mă duc la el să-l întreb “uite, îți place asta?”… el spune “da, îmi place” sau “nu-mi place”. A fost mereu sincer cu mine. M-a făcut să înțeleg că sinceritatea este foarte importantă și nu e ca și cum “tu ești fata mea, dar nu vreau să te supăr”. Deci, da, întotdeauna îi cer sfatul, indiferent că este vorba despre vestimentație, alimentație, muzică. Tot ce ține de mine.

Cum arata Cleopatra Stratan la 15 ani

Reporter: La un moment dat, Pavel Stratan mi-a spus, într-un interviu, că școala este școală, și apoi muzica… Ținea foarte mult să faci școală, și apoi muzică.

Cleopatra Stratan: Așa este. În perioada cu școala nu prea am avut ieșiri, aproape deloc. Am făcut o pauză mai mare în ceea ce ține cariera de artist și muzica pentru că ambii părinți au fost conștienți că școala este mai importantă. Odată ce am ieșit cu piesa “Te las cu inima”, mi-am dat seama că trebuie să și echilibrez. În timpul școlii nu am ieșiri, mă ocup strict de școală și învăț foarte bine, îmi place să studiez, să descopăr, iar când e vorba de muzică, atunci facem muzică.

Cleopatra Stratan, despre iubit

Reporter: Te consulți cu tatăl tău și în ceea ce privește alegerea iubitului?

Cleopatra Stratan: Mă rog, tema asta este tabu. Nu am un iubit și nu am discutat despre asta. Când o să fie momentul atunci o să discut. Asta e!

Reporter: Ești fata lu’tata. Crezi că va fi puțin gelos… ?

Cleopatra Stratan: De ce să fie gelos? Tata înțelege fiecare etapă prin care trec, fiecare vârstă pe care o trec. El, trecând prin ceea ce trec eu acum, este foarte calm. Mereu voi fi deschisă cu el și o să-i spun “uite, vreau să fac asta. E bine? Nu e bine?” și el va fi deschis cu mine

Reporter: La spectacole mergeți împreună? Ai și tu spectacolele tale separat de tatăl tău?

Cleopatra Stratan: Avem spectacole împreună și cred că o să avem foarte mult spectacole împreună pentru că pregătim un proiect de familie. Va veni momentul când voi avea concertele mele, dar tati, tot timpul, va fi invitatul meu special.

Reporter: Și câștigurile din spectacole cum le împărțiți? Ai partea ta deja stabilită sau îi ceri tatălui tău bani atunci când ai nevoie?

Cleopatra Stratan: Nu deschid subiectul acesta. La noi nu a existat “aștia sunt ai mei, ăștia sunt ai tăi”. Eu sunt o fire foarte darnică în general când vine vorba despre orice. Banii sunt un subiect foarte vast. Este un subiect mai delicat și poate n-ar trebui să mă preocup de asta neapărat.

Cleopatra Stratan, despre banii câștigați în concerte

Cum arata Cleopatra Stratan la 15 ani

Reporter: Nici nu-l întrebi atunci când aveți concert cât câștigați pentru spectacolul respectiv… nu te interesează?

Cleopatra Stratan: Nu neapărat. În primul rând, la noi în casă nu sunt secrete. Între părinții mei este o relație incredibilă pe care aș dori-o oricui. Cred că cel mai mare noroc pe care l-am avut în viață mea și pe care-l am în continuare este acești părinți. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul asta, am niște părinți de aur.

Reporter: Cleo, tu și compui piese, nu doar cânți

Cleopatra Stratan: Exact. Compun de mică, de prin clasa a III-a, cam așa. Înainte eram cu poezii, strofe, acum am început să o fac la modul cel mai serios. Am niște versuri scrise pe albumul meu “Patru melodii pentru copii”, în proporție de 70% este făcut de mine, bineînțeles cu ajutorul lui tati. Atunci erau despre copii, acum este vorba despre piese serioase. Cu ajutorul mai multor case de producție din România, voi începe să scriu pentru mai mulți artiști și sper ca asta să se răspândească la mai mult și la mai mare.

Reporter: Te mai întreabă lumea, după atâția ani, de Ghiță, de celebra melodie?

Cleopatra Stratan: Este întrebarea colosală pe care o voi primi mereu, până n-oi mai fi. Ghiță este un personaj, este amprenta mea în showbiz. N-o să mă feresc niciodată să vorbesc despre asta pentru că știu că mi-a adus faima.

Cleopatra Stratan ne cântă live piesa Ghiță

Reporter: Nu devine deranjat la un moment dat că lumea te întreabă mereu despre Ghiță?

Cleopatra Stratan: Nu. Întotdeauna mi-a plăcut această faimă, de mică mi-a plăcut să fiu în centrul atenției. N-am de ce să mă feresc de asta, știu că mă reprezintă, că e al meu. Numele Ghiță este pentru mine. (Cleopatra ne-a cântat o strofă din Ghiță – n.r.)

Reporter: În concerte cânți piesa Ghiță?

Cleopatra Stratan: Sigur că da. Este cireașa de pe tort a concertului. Cere publicul. Cum intru pe scenă strigă “Ghiță”, nici nu le mai pasă de restul pieselor. Ghiță să fie.

Publicat: 13 May. 2019, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă