Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dezvăluiri din spatele camerelor. Ce nu s-a văzut la America Express

Publicat: 13 nov. 2023, 17:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost primii eliminaţi din show-ul America Express. Deşi parcursul lor a fost unul scurt, cu siguranţă nu vor uita prea curând momentele pe care le-au trăit în Columbia. Au avut parte şi de distracţie, dar şi de clipe grele. Cel mai dur moment pe care l-au trăit a fost acela în care au fost atacaţi de o bandă de hoţi. Cei doi artişti au fost în stare de şoc şi au fost calmaţi cu greu de echipa de producţie.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au numărat printre cele 9 echipe din noul sezon al emisiunii America Express. Din nefericire, parcursul lor s-a încheiat destul de repede, chiar în ultima etapă din Columbia. Echipa de producţie a fost nevoită să ia măsuri în plus de protecţie având în vedere că pericolele i-au pândit la fiecare pas, dar chiar şi aşa, concurenţii au fost victimele hoţilor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express

Artiştii au vorbit despre experienţa de la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că momentele ncărcate de suferință și frică, și-au spus cuvântul în ultimul joc la care au participat.

„Nu este ceva de ascuns. La o probă, un columbian care era judecătorul probei a leșinat. Ridică-ți moralul după episodul acela. Mama cameramanului nostru a murit. Am văzut lacrimi. Ni s-a tăiat tot în momentul acela. Al treilea (n.r. moment) ne-au atacat cu pistoalele”, a povestit Edward Sanda, în cadrul unei emisiuni televizate.

Edward Sanda nu regertă eliminarea din competiție, deși i-ar fi plăcut să demonstreze mai mult: „M-am și bucurat, dar mi-a părut rău. Plânsesem destul de dimineață. Mi-ar fi plăcut să mai stăm, însă e greu să ne recuperăm moralul și forțele. Dumnezeu atâta a vrut să stăm în competiția asta. Eu am simțit ca fiind un semn mare”.

Când s-au întors în România, cei doi au vorbit cu cei dragi despre momentul care i-a marcat în competiţie.

„Nu le-am zis la toți. Au rămas șocați. S-au pus ei în pielea noastră. Nimeni nu s-ar fi riscat să regizeze ceva de genul acesta. Au plâns”, a mai spus Edward Sanda.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 nov. 2023, 17:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă