Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, la un pas de moarte la America Express. O bandă de hoţi i-a atacat pe străzile din Columbia

Publicat: 08 nov. 2023, 11:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au trecut prin clipe de groază la America Express. După o zi în care au luptat din greu la probe, seara lor s-a încheiat cum nu se putea mai rău. Toate detaliile mai jos în articol.

Cleopatra Stratan şi soţul ei nu vor uita cu siguranţă această zi. Concurenţii de la America Express au fost atacaţi de un grup de hoţi chiar în momentul în care se pregăteau să intre în hotel.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la un pas de moarte

Trei motociclişti înarmați i-au urmărit pănă la cazare, iar prima lor victimă a fost o persoană din staff. Unul dintre hoţi i-a pus pistolul la tâmplă reporterului emisiunii, iar femeia a fost nevoită să îi dea telefonul.

Edward Sanda a tras-o pe Cleopatra Stratan înapoi în maşina cu care ajunseseră în faţa hotelului şi au aşteptat ca autorităţile să îşi facă treaba. Cei doi au fost şocaţi, speriaţi şi îngroziţi de întreaga scenă pentru că în tot acest timp se auzeau afară focuri de armă.

”Era în jur de 9:30 -10:00 seara și am parcat mașina la două minute de cazare. În 10 secunde 3 motocicliști cu pistoale ne-au înconjurat. A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul, s-a dus la Adriana, reportera noastră, i-a pus pistolul la cap, i-a spus să-i dea telefonul, iar ea i-a dat telefonul. În timpul ăsta, eu am deschis duba, i-am zis Cleopatrei să intre, am tras-o după mine. Fix când a intrat în mașina s-a auzit o împușcătură și Cleo a început să țipe. Eu am încremenit, ea plângea în hohote. Eu credeam că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei, nu știai la ce să te aștepți sau ce să crezi. M-am gândit la ce-i mai rău pentru că ea era ultima din mașină și rămăsese cu pistolul la cap”, a spus Edward Sanda.

Clipe tensionate pe Drumul soarelui de la America Express

În stare de șoc și debusolați, Cleopatra și Edward au aşteptat ca echipa de securitate să îi prindă pe tâlhari.

”Am avut mare noroc pentru că în spatele nostru era securitatea. Au încercat să-i urmărească, însă i-au pierdut pe drum. Dumnezeu a trebuit să ne oprească în momentul ăla ca să ne salveze viața. Eu așa am crezut. Nu știu cum o să facem proba de mâine. Eu m-am detașat complet de competiție după experiența asta. Cum să mai fiu în stare mâine să lupt pentru ultima șansă în orașul ăsta? Eu dacă mai văd o motocicletă o iau la fugă și erau numai motociclete pe stradă”, a mai spus Edward.

Şeful gărzii a declarat după incident că echipele au încercat prin toate mijloacele să prindă banda, însă hoţii au reuşit să scape printre străduţe.

”Am mers după ei. Pe unul dintre ei l-am recunoscut pentru că era rănit la armă. Nu i-am mai prins. Am mers și am dat declarații la poliție și ne-am întors la hotel. Atunci a fost momentul în care ne-am dat seama că orașul ăsta este periculos”, a explicat acesta.

”Ne pare rău pentru echipa care a fost amenințată direct. Eu mă bucur că Edi a avut curajul și tăria să deschidă ușa de la dubă, altfel eram noi cei amenințați, dar trauma asta o să rămână mereu pentru că am văzut, am auzit și ne-au povestit ei prin ceea ce au trecut”, a concluzionat Cleopatra Stratan.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 08 nov. 2023, 11:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×