Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Publicat: 19 mai 2023, 16:26 Autor: Camelia Vedete

Sezonul 6 America Express se apropie cu pași repezi. 9 perechi de vedete sunt pregătite să pornească în aventura vieții lor în cel mai provocator reality show din România. America Express îi va duce pe concurenți pe Drumul Soarelui, ce trece prin Columbia, Ecuador și Argentina.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului șase America Express sunt gata să facă față celor mai tari provocări.

Cine sunt concurenții de la America Express: Drumul Soarelui. Nouă perechi pleacă în aventura vieții lor

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei ,, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Ei sunt marii câștigătoti America Express

America Express 2023 a câștigat foarte mulți telespectatori, fiind un show extrem de iubit și de apreciat. Acest sezon se desfășoară în Mexic, Guatemala și Columbia. Pe lângă informațiile interesante pe care le vezi pe micile ecrane și imaginile pline de culoare, ești captat și probele grele prin care trec echipele.

Astfel, America Express 2023 a devenit cel mai vizionat show TV de la Antena 1, care este difuzat de duminică de la ora 20:00 și luni-miercuri de la ora 20:30.

Acestea sunt echipele care s-au încumetat să intre în cel mai mare show TV America Express 2023, produs în România, de Mona Segall.

  • Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru;
  • Puya și partenera Melinda;
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan;
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea;
  • Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla;
  • Jean Gavril și fratele lui, Dinu;
  • Bruja și partenerul Pufeh;
  • Larisa Iordache și Diana Bulimar;
  • Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Toate aceste echipe se luptă pentru premiul cel mare de 30.000 de euro

Toate aceste echipe se luptă pentru premiul cel mare de 30.000 de euro. Concurenții trebuie să depășească barierele lingvistice, să câștige probele grele și să supraviețuiască doar cu un dolar pe zi, pe o rută de peste 7.000 de kilometri. Mai mult, ei au trebuit să-și găsească singuri de mâncare, loc de dormit, dar și mijloace de transport.

Ei bine, să nu o mai lungim! În etapa finală a reality-show-ului s-au calificat trei echipe de concurenți: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și Doina Teodoru. Marii câștigători America Express 2023 sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după cum anunță gândul.ro.

Ce au spus marii câștigători America Express 2023 la întoarcerea în țară

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină. Dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, i-a informat Cătălin Bordea pe fanii săi de pe rețelele sociale, imediat după revenirea în țară.

„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a glumit și Nelu Cortea.

Foto: A1.ro

Publicat: 19 mai 2023, 16:26 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×