Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, despre rivalităţile de la America Express. Ce s-a întâmplat după terminarea competiţiei

Publicat: 23 nov. 2023, 14:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat cu bucurie să trăiască aventura vieţii lor la America Express fără să se gândească prin ce momente ar putea trece. Cuplul a fost eliminat destul de repede, însă cei doi artişti au trăit intens multe situaţii pe care cu siguranţă nu le vor uita niciodată.

Într-un interviu recent, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre întreaga experiență pe care au trăit-o departe e România, dar şi despre prieteniile pe care le-au legat cu colegii lor din emisiune.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express

Ce spun artiştii despre rivalităţile din show

Telespectatorii au fost martorii multor momente tensionate între concurenţi. Situaţiile limită la care au fost supuşi au scos uneori lucruri de care vedetele noastre nu sunt neapărat mândre.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au subliniat că rivalitatea în timpul competiției a fost una puternică, însă odată reveniți în România, toți concurenții au lăsat spiritul competitiv la o parte şi au încercat să se cunoască mai bine. Spre exemplu, cuplul de artişti s-a împrietenit cu Ionuț Rusu, George Tănase, dar și cu prezentatoarea Sonia Simionov.

„Personal, nu prea știam pe nimeni înainte de show, poate doar ne-am intersectat de câteva ori cu unii, însă din aeroport, la plecare, ne-am înțeles cu toată lumea, la fel și în competiție. Câteodată uitam că suntem adversari! După ce am revenit cu toții, am legat o prietenie faină cu George Tănase, Ionuț Rusu și cu Sonia Simionov”, a dezvăluit Cleopatra, conform Revistei Viva!

Artiştii au vorbit despre experienţele care i-au marcat la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că momentele ncărcate de suferință și frică, și-au spus cuvântul în ultimul joc la care au participat.

„Nu este ceva de ascuns. La o probă, un columbian care era judecătorul probei a leșinat. Ridică-ți moralul după episodul acela. Mama cameramanului nostru a murit. Am văzut lacrimi. Ni s-a tăiat tot în momentul acela. Al treilea (n.r. moment) ne-au atacat cu pistoalele”, a povestit Edward Sanda, în cadrul unei emisiuni televizate.

Edward Sanda nu regertă eliminarea din competiție, deși i-ar fi plăcut să demonstreze mai mult: „M-am și bucurat, dar mi-a părut rău. Plânsesem destul de dimineață. Mi-ar fi plăcut să mai stăm, însă e greu să ne recuperăm moralul și forțele. Dumnezeu atâta a vrut să stăm în competiția asta. Eu am simțit ca fiind un semn mare”.

Când s-au întors în România, cei doi au vorbit cu cei dragi despre momentul care i-a marcat în competiţie.

„Nu le-am zis la toți. Au rămas șocați. S-au pus ei în pielea noastră. Nimeni nu s-ar fi riscat să regizeze ceva de genul acesta. Au plâns”, a mai spus Edward Sanda.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 23 nov. 2023, 14:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×