EXCLUSIV | Am aflat dependența supremă a Valentinei Pelinel: “Nu aș putea să trăiesc fără iubire!” + Cum e de Paște acasă la Cristi Borcea!

Publicat: 16 apr. 2023, 15:01 Autor: Dora Bazavan Vedete

Valentina Pelinel și Cristi Borcea tocmai ce s-au reîntors dintr-o vacanță petrecută alături de cei trei copii ai lor la Abu Dhabi.

Dependența supremă a Valentinei Pelinel. Valentina Pelinel și Cristi Borcea tocmai ce s-au reîntors dintr-o vacanță petrecută alături de cei trei copii ai lor la Abu Dhabi. Cum au ajuns acasă, au vopsit ouăle și s-au pregătit să întâmpine sărbătoare Paștelui așa cum se cuvine. Pentru Ciao.ro, Valentina Pelinel, frumoasa soție a lui Cristi Borcea, ne-a povestit ce perioadă frumoasă traversează alături de familia ei și cât este de îndrăgostită de soțul său!

Valentina, aveți o familie numeroasă! Cum este la voi anul acesta de Paște? Plecați sau rămâneți acasă? Vă strângeți cu toți copiii undeva?

Paștele îl petrecem întotdeauna acasă cu copiii. E distracție mare la vopsitul și ornatul ouălelor. Copiii adoră nu numai vopsitul ouălelor, dar și să lipească abțibilduri, ștrasuri și mărgeluțe.
Toți îl așteaptă pe iepuraș cu cadouri. Facem și “egg hunting”  (n.r.: vânătoarea de ouă) în curte, care de fapt se transformă într-o vânătoare de dulciuri de tot felul.

Am aflat dependența supremă a Valentinei Pelinel

Cine o să fie campion la gătit?

La gătit ne ajută părinții. Copiilor le place să pregătim deserturi și asta nu numai de Paște, ci mai mereu în weekenduri. La grătar e campion Cristi, iar eu și copiii ne învârtim pe lângă el și îl ajutăm.

Veți merge tot pe meniul tradițional pentru sărbători sau ai cerințe speciale din partea soțului tău?

De Paște mâncăm preparate tradiționale din miel. Am reușit să ținem post miercurea și vinerea și suntem pregătiți pentru masa de Paște unde nu ținem cont de siluetă. Noi oricum suntem mâncăcioși de fel, dar noroc că și facem mult sport. Fetițele nu prea mănâncă miel, doar noi și Milan. Fiecare are preferințele lui culinare.

Acum că au mai crescut și gemenele, Rania și Indira, și au făcut 4 ani, tu și soțul tău vă permiteți să plecați mai des în escapade romantice?

Eu și Cristi ne respectăm timpul nostru împreună și indiferent de vârsta copiilor, întotdeauna au existat escapade romantice, plecări în doi, timp petrecut doar noi doi. Călătorim des și cu toți copiii, dar și doar noi doi.

Care ar fi următoarea destinație unde ți-ar plăcea să mergi pentru câteva zile doar tu și soțul tău, Cristi Borcea?

Ne plac Capri, Mykonos, Abu Dhabi, Maldive dar petrecem mult timp la noi la mare la Olimp și la munte.

“Nu aș putea să trăiesc fără iubire!”

Pe ce puneți cel mai mult preț acum, de când ați devenit părinți?

Când ești părinte, se schimbă prioritățile. Ne place să petrecem timp cu copiii și ne organizăm vacanțele în familie în funcție de programa lor școlară. Ca părinte, tot universul tău se învârte în jurul copiilor tăi.

Milan e pasionat de fotbal? Îți dorește să ajungă mare fotbalist? Tatăl lui îl susține în acest sens?

Milan și-a descoperit destul de recent pasiunea pentru fotbal și Cristi e foarte fericit. Îl susține și îl încurajează, dar mai presus de orice, le dăm libertate de alegere pentru că e important să faci ce îți place. De la 2 săptămâni după ce s-au născut, i-am înscris la înot și de atunci toți trei copiii merg regulat la înot. Apoi i-am lăsat să încerce de toate. De exemplu Milan a ales să facă și karate și baschet.
Opțiunile lor se pot schimba în timp și o să îi susțin în alegerile lor.

Ce cadouri pregătiți pentru copii de Paște? Ce dorințe au micuții?

Iepurașul a fost informat și s-a conformat dorințelor copiilor.

Care este cea mai mare dependență a Valentinei Pelinel? De ce anume nu te-ai putea lipsi niciodată?

Nu aș putea să trăiesc fără iubire. Iubirea familiei îți dă putere să dărâmi munți. Când ești iubit, ești puternic, curajos și iubitor la rândul tău. Dacă ești capabil să iubești și să fi iubit, ești un om împlinit.

Cum e de Paște acasă la Cristi Borcea!

Ce ritual de frumusețe urmezi cu sfințenie?

Îmi place să acord timp ritualurilor de frumusețe și am și noroc că am un bărbat îngrijit. Nu am niciun stres să apar în fața lui cu o mască pe față pentru că amândoi folosim măști atât pentru ten cât și pentru păr.
În borseta soțului găsesc adesea tot ce aș putea avea nevoie atunci când călătorim.
Știu importanța demachierii tenului seara și sunt foarte atentă la produsele de ten pe care le folosesc pentru că am un ten sensibil. Folosesc produse fără alcool, parfum, parabeni.

Cum erai tu, în copilărie de Paște? Ce îți plăcea să faci atunci cel mai mult?

Ca orice copil, îmi plăcea ritualul de vopsire a ouălelor și îl așteptam cu nerăbdare pe iepuraș.

Care sunt cele mai importante lecții pe care le-ai dat copiiilor tăi, de când ești mamă?

Mai degrabă nu aș spune că dăm lecții copiilor ci că îi ghidăm în viață respectându-le dorințele.
Un copil iubit care te simte alături necondiționat e un copil fericit. Despre viață sunt multe de povestit copiilor de-a lungul timpului, însă comunicarea și înțelegerea față de ei îi va face puternici. Nu îi poți feri de răutăți și suferințe, dar îi poți asigura că îi vei susține necondiționat. Și asta încercăm și noi să facem.

Cristi are încredere în felul meu de a crește copiii

Au existat divergențe sau contraziceri între tine și soțul tău din cauza copiilor? Ați avut păreri diferite la un moment dat pe teme legate de școală, educație sau haine?

Cristi are încredere în felul meu de a crește copiii și intervine doar atunci când este nevoie. El e mai sensibil la fete și nu le poate refuza de cele mai multe ori, iar eu sunt sensibilă la băiat așa că încercăm să echilibrăm balanța și să nu îi răsfățăm prea mult.

Ce respecți și îți place cel mai mult la soțul tău?

Soțul meu este un om cu suflet de aur. Îl respect pentru ceea ce este și pentru ceea ce a realizat și apreciez că nu a uitat de unde a plecat. A pornit de jos și nu uită să ajute nicio clipă. Nu cred că e zi de la Dumnezeu în care soțul meu să nu ajute pe cineva cu ceva. E un om foarte bun! E soțul meu, tatăl copiilor mei, jumătatea mea.

Publicat: 16 apr. 2023, 15:01 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă