Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu se abțin de la tentații, dar au un program drastic de sport: ”Amândoi suntem gurmanzi!”

Publicat: 22 iul. 2022, 17:35 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristi Borcea are toți copiii alături și se plimbă cu ei în vacanțe, iar Valentina Pelinel e fericită că frații din America se înțeleg extrem de bine cu frații din București așa că le face un program frumos de vacanță și îi duce pe toți când la munte, când la mare.  Dacă va avea parte și de o escapadă romantică cu soțul ei, să fugă undeva doar ei doi, aflați în interviul acordat pentru CIAO.RO!

Reporter: Valentina, ești la dietă cu soțul tău? Faceți sport împreună, cum vă antrenați și vă susțineți unul pe celălalt ca să nu cădeți pradă tentațiilor culinare?

Amândoi suntem gurmanzi, dar amândoi suntem cumpătați și avem un stil de viață sănătos și echilibrat. Ne permitem să mâncăm ce ne place pentru că echilibrăm cu efortul constant din restul timpului. Fiecare merge la sala lui și avem programe de antrenament diferite. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos.

Pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice. Ca în orice în viață, echilibrul este cheia succesului.

Valentina Pelinel: ”Practic sport regulat, dar asta nu înseamnă că nu mă bucur de un desert bun”

Cine pregătește primul micul dejun? Tu sau soțul tău, Cristi Borcea?

Dimineață avem programe diferite, copiii luând micul dejun la grădiniță. În weekend reușim să ne strângem cu toții și să ne petrecem timpul împreună, cu tot felul de activități, printre care și gătitul. Avem chiar o tradiție de duminică dimineață, eu și copiii pregătind împreună un desert, în special tiramisu, care este preferatul casei.

Care sunt plăcerile interzise ale Valentinei Pelinel?

Sunt adeptă unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare. De aceea încerc tot timpul să balansez consumul de calorii.

Practic sport regulat, dar asta nu înseamnă că nu mă bucur de un desert bun, o porție de paste delicioase sau de un fel special de mâncare gătită. Aș mânca oricând cu plăcere salam de biscuiți sau ecler cu cafea.

Nu își neglijează afacerile

Ați fost cu toți copiii în vacanță la mare la noi pe litoral, la hotelul pe care îl dețineți acolo! Ce mai urmează ca și escapade romantice de vară pentru tine și soțul tău? Mergeți și într-o vacanță de părinți? La ce destinație visați?

Nu avem niciun plan momentan. Vom continua să mergem cu toții la noi la mare, deoarece ne simțim excelent acolo. Poate în august sau septembrie vom reuși să petrecem câteva zile doar noi doi, în funcție de cum avem timp. Ne place Italia, dar și Grecia, eu fiind foarte adaptabilă. Reușesc să mă simt bine descoperind locuri noi sau bucurându-mă de aceleași zone în care am mai fost.

Cum merge hotelul vostru de la mare? Ați testat împreună acea superbă infinity pool?

Anul trecut a fost un an în care ne-am dedicat acestui upgrade hotelier din dorința de a oferi oaspeților noștri fideli și celor noi o experiență deosebită. Așa cum și eu personal îmi doresc. Toate camerele au fost renovate, recepția se remarcă printr-un design nou la care am lucrat alături de un arhitect. Camerele au vedere la mare spre apus sau răsărit, de unde poți admira niște imagini absolut spectaculoase.

Hotelul dispune de camere luminoase, spațioase cu finisaje premium, în culori care te reconfortează și relaxează. Iar piscina Infinity este într-adevăr punctul central de atracție, atât pentru adulți cât și pentru copii. Am testat-o la rândul nostru și suntem mândri că este primul hotel de pe litoral care oferă acest serviciu premium.

Valentina Pelinel își petrece vara la propriul hotel

Ne-am ocupat și de partea administrativă, am creat un site nou, ultra intuitiv și simplu pentru clienții noștri care apreciază rapiditatea și funcționalitatea. Nu în ultimul rând, suntem prezenți constant pe social media pentru a-i ține la curent pe oaspeții noștri în timp real atât cu atmosfera cât și cu ofertele noastre.

Business strategy și digital marketing sunt domeniile care mi-au atras cel mai mult interesul și mi-am dorit să aplic cunoștințele practice în afacerile familiei, că urmare a multiplelor cursuri urmate atât în țară cât și în America.

Am luat în calcul un aspect foarte important, raportul calitate preț, dar ne-am raportat și la publicul nostru țintă. Ne adresăm familiilor cu copii și nu numai, celor care își doresc relaxare, în condiții premium, dar fără opulență din zona Mamaia Nord. În afară de servicii, cred că ce ne reprezintă este atitudinea și disponibilitatea în fața clienților noștri.

Fiecare om și client dorește să simtă că îți pasă și că ești aproape de el și de nevoile lui. Acesta este motivul pentru care am urmat cursurile de hospitality din cadrul universității americane ECornell, pentru a aplica aceste reguli în context local, pentru a înțelege exact ce își dorește clientul nostru și a veni în întâmpinarea așteptărilor sale. La fel de important este feedback-ul primit de la clienți, deoarece luăm în calcul ideile lor și ce așteaptă de la serviciile noastre.

Valentina Pelinel: ”Sunt o fire sociabilă și îmi place să interacționez cu lumea”

Fiecare om își poate dori ceva la un moment dat și personalul de la recepție este antrenat să ofere în afară de servicii, consultanță și asistență în orice situație.

Reputația pe care am construit-o de la an la an ne ajută să avem mulți turiști care vin de ani de zile la noi, ca o tradiție de care se bucură în fiecare vară. Pentru noi, este o onoare să îi întâmpinăm și să socializăm cu ei. Ne vizitează cu același entuziasm și se bucură alături de noi de orice realizare. Se creează astfel niște legături frumoase care rezistă trendurilor.

Iar pentru clienții noi, dacă se întâmplă să fim la hotel, îmi aloc timp ca să îi cunosc și să le urez “Bun venit”. Sunt o fire sociabilă și îmi place să interacționez cu lumea. Cel mai mult mă bucur să văd cum se creează o atmosferă de prietenie și bună dispoziție. Așa cum trebuie să te simți în vacanță și să pleci cu amintiri care să te facă să revii și la anul.

 

 

Publicat: 22 iul. 2022, 17:35 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×