EXCLUSIV | Alina Radi de la Survivor: „Am simțit că nu pot respira. Mi se părea că nu o să mai pot ajunge la mal. Pe lângă durerea și anxietatea de moment…”

Publicat: 06 mart. 2023, 09:31 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Alina Radi, una dintre concurentele de la Survivor 2023, ne-a relatat ce a trăit la una dintre cele mai grele probe.

Alina Radi a părăsit Survivor 2023, emisiune ce se difuzează la Pro Tv, în fiecare luni, marți și miercuri de la 20.30. Artista ne-a relatat ce a trăit la una dintre probe când efectiv nu mai putea ieși din apă, moment care i-a îngrozit pe toți cei prezenți.

Concurenta spune a trăit momente de anxietate, nu putea respira, însă a reușit cu greu ajungă la mal, în cadrul probei Survivor.

Alina Radi, despre Survivor: „Am ieșit când trebuia să ies! Nu am cum să spun că am regrete!”

Alina Radi a părăsit competiția filmată în Dominicană, după 4 săptămâni. Ea a revenit acasă, lângă fiul ei de care i-a fost foarte dor și pe care îl și visa des nopțile, cât era în Dominicană.

Artista nu poate explica în cuvinte ce a însemnat stea departe de fiul ei atâtea săptămâni, și mai ales, nu poată lua nici legătura cu el pe telefon.

Alina, ai rezistat doar câteva săptămâni în competiție. Regreți vreo secundă că ai plecat la Survivor?

După cum am mai spus, Dumnezeu așează lucrurile cum e mai bine pentru fiecare. Am ieșit când trebuia să ies! La ce mă aștepta afară, oricât de mult am iubit experiența Survivor și echipa din care am făcut parte, ajungând să-mi strâng în brațe fiul, nu am cum să spun că am regrete! Mi-ar fi plăcut să pot face mai mult și am o nostalgie puternică legată de prietenia care s-a creat între noi, dar nu regret nimic!

Spuneai că-ți visezi băiatul. Cât de dificilă a fost perioada fără el?

Doar un părinte poate știi ce înseamnă să nu-ți vezi copilul câteva zile… și mai adaugă disperarea de a nu putea suna să-l auzi sau să-l vezi săptămâni la rând.

Alina Radi, despre tribul din care a făcut parte la Survivor: „M-am înțeles foarte bine, mi-am făcut prieteni pe viață”

A fost un moment care ne-a șocat pe toți, când nu puteai ieși din apă. Ce ai simțit în acele secunde?

Am simțit că nu pot respira. Mi se părea că nu o să mai pot ajunge la mal. Dar am știut că în echipa în care sunt, suntem un tot și am simțit imediat mâinile acestui TOT ridicându-mă… Pe lângă durerea și anxietatea de moment, am simțit încă o dată bucuria de a face parte din această echipă!

Cum te-ai înțeles cu cei din trib? La plecare a părut extrem de emoționant.

M-am înțeles foarte bine, mi-am făcut prieteni pe viață. Sunt oameni extraordinari și adevărul e că îți faci prieteni, oameni cu care rezonezi, trăiești momente intense și îți faci amintiri. Eu, în 4 săptămâni, mi-am făcut amintiri pentru toată viața cu oamenii ăștia faini.

Ce vrei să faci când vei ajunge acasă?

Să îmi țin copilul în brațe… mult, strâns! Și după… îmi reiau viața cu familia mea, prietenii mei dragi, evenimente, totul!

Sursa foto: Pro TV

Publicat: 06 mart. 2023, 09:31 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă