EXCLUSIV | Alex Nedelcu, fost concurent Survivor: “De când au început reclamele cu SURVIVOR la TV, retrăiesc clipele mele dinainte de show”

Publicat: 08 ian. 2023, 12:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Alex Nedelcu, fost concurent Survivor, este nerăbdător să vadă noul sezon al show-ului ce începe luni, 9 ianuarie, de la 20.30, la Pro Tv!

Alex Nedelcu, fost concurent Survivor, va sta cu ochii pe Pro Tv, luni, 9 ianuarie, de la 20.30, ca vadă noul sezon al show-ului! Sportivul care a luptat în sezonul trecut este tare curios vadă ce fac noii concurenți la Survivor 2023, emisiune ce se difuzează luni, marți și miercuri, de la 20.30, la Pro Tv!

Alex Nedelcu, fost concurent Survivor: „Prima mea zi în competiție am simțit-o ca pe un șoc”

Au apărut primele imagini din noul sezon SURVIVOR! Cum te-ai simțit să le urmărești? Te-au încercat amintirile primei tale zile în competiție?

De când au început reclamele cu SURVIVOR la TV, am început să retrăiesc clipele mele dinainte de show. Aveam emoții mari că plec de acasă. Știam când plec, dar nu știam când mă întorc, mai ales că o aveam și pe Nati care avea 8 luni când am plecat.

Prima mea zi în competiție am simțit-o ca pe un șoc. Când m-am văzut fără telefon, mi-am dat seama că gata, nu voi mai afla nimic de acasă până nu voi ieși din competiție :)!

A trecut un an, practic, de când a început totul și peste 6 luni de când s-a încheiat. Ce momente îți vin și acum în gând?

Primele momente care îmi vin mereu în gând sunt nopțile dormite în ploaie și în frig, dar și lipsa hranei.

Ce sfaturi de la Alex Nedelcu noilor concurenți Survivor 2023?

Cum va fi să urmărești de acasă, din confort, aventurile noilor concurenți?

Mă voi uita cu alți ochi :)) nu îi voi mai critica :)) pentru că acum știu exact cu ce se mănâncă această competiție. Este foarte grea. Cine vrea să se ducă acolo trebuie să se gândească de multe ori înainte dacă își dorește asta cu adevărat.

Dacă ai putea acum să le transmiți un mesaj, ce sfat le-ai da pentru primele confruntări?

Să nu se sperie dacă nu aduc punct sau puncte în primele trasee și să nu se sperie dacă nu fac față traseelor pentru că este ceva normal. Îți trebuie puțin timp să te acomodezi și să te adaptezi. Lipsa hranei și fusul orar, la început, își spun cuvântul.

Foto: Instagram Nede Alex

 

Publicat: 08 ian. 2023, 12:20 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă