EXCLUSIV | Adina Buzatu, siluetă de invidiat! Ce dietă strictă urmează: „Am un meniu bine stabilit”

Publicat: 15 mart. 2023, 12:34 Autor: Dora Bazavan Vedete

Adina Buzatu are mereu zâmbetul pe buze și silueta trasă prin inel care atrage toate privirile. Nu face mari eforturi să se întrețină dar și-a stabilit un program de mese de care se ține cu sfințenie. La 1,74 m înălțime are 64 de kilograme, nu gătește dar i-a dat gata pe apropiați cu o găină făcută la cuptor în timpul pandemiei, de care fiica ei încă își mai amintește! Ce se poartă și la ce ar trebui să fim atenți în acest sezon de primăvară-vară, Adina Buzatu ne-a făcut atenți pentru Ciao.ro!

Adina, nu ne putem lua ochii de la super silueta ta! Care este secretul?

Mănânc de toate. Am învățat să mănânc mult mai puțin. În viața de zi cu zi am un meniu bine stabilit, de la o anumită firmă.  Ei îmi aduc în fiecare zi mâncarea și pentru că are 1200 de calorii îmi este ușor să mănânc, pentru că este variat. Este mult mai ușor decât să îți gătești tu pentru că nu ai cum să faci 3 feluri de mâncare și două gustări. Pe partea asta de gătit oricum nu sunt talentată deloc și, în al doilea rând, când iau mâncare de la  restaurant, permanent, ajung la cantități mult mai mari.

Adina Buzatu face senzație cu silueta din dotare

Câte o porție, câte o porție, îmi iau și de-asta și de-asta și ajung să îmi iau foarte mult. Pe când aici știu clar că sunt 1200 de calorii, din care apuc să mănânc cam 800. Dar secretul nu e în ce mănânci neapărat ci în cât mănânci!  Cantitatea e foarte importantă, după aceea să faci sport e foarte important, și alte  tratamente corporale. Eu am crezut toată viața că mâncarea contează doar calitativ. Nu! Și cantitativ, dar nu mânca mult!

Nu te abați deloc de la meniul acesta pe care îl primești gata stablit?

Ba da! Dacă văd ceva ce îmi face cu ochiul mănânc, dar nu mult! Am învățat efectiv să iau două linguri și îmi ajunge. Mi-am obișnuit poate stomacul așa. Am schimbat chestia asta de ceva ani și se vede. Eu nu sunt slabă neapărat și nici nu îmi doresc să fiu.

Da, dar arăți foarte bine!

Mulțumesc! Toată lumea îmi spune! Dar nu îmi place să țin dietă,  că sunt pofticioasă și gust din toate!

“Sunt pofticioasă și gust din toate!”

Chiar și așa, ai rămas la același număr de kilograme?

Da! Dar făcând sport, știi cum e, dai jos din grăsime, pui masă musculară și atunci  masa musculară este mult mai grea și mai densă și practic ai aceeași greutate dar forma e mult mai subțire.  Eu acum am 64 de kilograme și am 1,74 m înălțime. Cred că aș vrea să fiu pe la 62 de kilograme dar nu fac nimic pentru asta,  o las efectiv cum e!

Adina Buzatu gătește?

Nu! Niciodată! (n.r.: Pe Sara Arzan, fiica Adinei, a bufnit-o râsul!)

Sara: A făcut în pandemie găină la cuptor!

Adina: Îți dai seama! În 25 de ani își amintește! A fost superbă găina. Inițial nu m-a crezut nimeni că am gătit-o eu, pentru că era o găină de țară și toată lumea a zis că e fiartă. Am făcut-o eu, la cuptor, a ieșit genială. “Nu, că ai dat-o cuiva să o facă!”. Le-am zis că am stat acasă toată ziua, am bibilit-o, a ieșit foarte bună!

Ce se  poartă în sezonul de primăvară-vară

Pe plan profesional cum  îți merge?

Bine! Mulțumesc lui Dumnezeu, foarte bine! Avem colecții care tot continuă să vină. Vine colecția de vară din noiembrie și până undeva în martie, și săptămânal, noi ne bucurăm de noile colecții. Pentru mine asta este superb! Eu, sigur că le-am văzut acum un an, când le-am comandat, sau dacă e vorba de țesături, acum un an și jumătate chiar, dar mi se pare extraordinar să le redescopăr, văzându-le în magazin și  să văd, mai ales bucuria clienților, care le apreciază. Suntem din ce în ce mai buni calitativ și normal că sunt mândră, sunt fericită, deci crește.

Ce se  poartă în sezonul de primăvară-vară?

Se poartă culori! Și să nu vă fie frică să alegeți culorile care vouă vă vin bine. Dacă vorbesc și de femei și de bărbați, se poartă de la galben, la ocru,  la mov, la albastru, la verde, la cât mai colorate, dar, atenție, nu toate împreună, ci o piesă vedetă și restul pieselor echilibrează ținuta. Aici, de obicei, greșesc oamenii, atunci când pun prea colorat, când pun totul  foarte colorat sau printuri diferite. Sigur, poți purta două printuri diferite  dacă au culori comune dar cu mare atenție, să nu exagerezi pe temă.

„Politicienii au început să se îmbrace bine”

Cine se îmbracă bine de la noi?

Politicienii au început să se îmbrace bine și aici nu mă refer doar la cei pe care îi îmbrac eu, care probabil sunt 80%. Dar mulți pe care îi văd, și înainte poate se îmbrăcau și își cumpărau  de la mine dar nu erau atenți la cum le asortează,  acum sunt atenți. Sunt interesați, îi învăț efectiv, pentru că rețetele alea, stilistul care îți da mot-a-mot ce să faci, nu e ok, nu funcționează. E ca la dietă! Degeaba îți spune anumite chestii, dacă tu nu înveți principiile! Atunci le e ușor și nu mai greșesc. Asta se întâmplă acum cu mulți politicieni și îmi place!

Adina Buzatu: Vedetele și chiar și oamenii obișnuiți sunt sub influența logo maniei, de a arăta că au, mai ales din tineri, însă sunt alții care și-au construit un stil vestimentar frumos și asta se vede.

Publicat: 15 mart. 2023, 12:34 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×