Adina Buzatu, sfaturi despre cum sa te îmbraci ca să fii la modă în 2022

Publicat: 02 ian. 2022, 11:18 Autor: Maria Apostol General

2022 vine cu un suflu nou, proaspăt, care se reflectă atât în croieli din trecut readaptate la prezent, cât și într-o paletă de culori ce insuflă optimism.

Atât în ceea ce privește vestimentația bărbaților, cât și cea a femeilor, la început de an se trasează câteva direcții. Anul acesta, Adina Buzatu vine în ajutorul doamnelor și domnilor cu sfaturi prețioase despre cum să-și aleagă obiectele vestimentare astfel încât să fie în trend.

Cunoscuta stilistă începe cu reprezentantele sexului frumos și le dă câteva ponturipentru a fi admirate la fiecare apariție.

„Pantalonii largi sunt o piesă declinată din zona de tailoring, care îți garantează eleganță în deplin confort. Această piesă a fost scoasă în față mai multe sezoane, însă acum croiala lor devine din ce în ce mai largă.

Vorbim despre două tendințe dominante în moda feminină, care acoperă toate preferințele și sunt, în egală măsură, extrem de sexy. Fusta maxi vine acum în modele pe corp, care inspiră o eleganță senzuală. Varianta mini, pe de altă parte, este piesa-cheie în acest sezon, mai ales pe zona de party. Aceasta poate fi purtată însă doar pe siluete zvelte”, a explicat Adina Buzatu. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 02 ian. 2022, 11:18 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă