Adina Buzatu, sfaturi despre cum trebuie să te îmbraci în ziua de Crăciun: ”Poartă tonuri de bordo, verde jad, albastru sau mov”

Publicat: 25 dec. 2021, 09:28 Autor: Maria Apostol Vedete

Cum să te îmbraci de Sărbători? Adina Buzatu are câteva idei de ținute cu stil pe care să le porți de Crăciun.

Stilista îți dă sfaturi și cu privire la masa de Crăciun și chiar de Revelion. De la amenajarea casei până la pregătirea mesei festive. Toate trebuie tratate cu stil! În goana nebună care ne cuprinde în această perioadă, sfaturile Adinei Buzatu vin la fix.

De la amenajarea casei și pregătirea mesei festive, până la ținuta de sărbătoare, Crăciunul și Revelionul trebuie tratate cu stil, indiferent de locul în care se desfășoară petrecerea.

Indiferent dacă alegeți o masă în familie, acasă, sau una pretențioasă, la restaurant, vestimentația trebuie să reflecte sărbătoarea”, explică Adina.

”În locul sacoului poți alege o vestă”

Rolul pandemiei, dacă se poate spune așa? Tot Adina oferă explicațiile și ”creează” regulile.

Partea bună impusă de pandemie în modificarea tendințelor este că acum confortul primează și poate fi integrat mai ușor în ținutele de eveniment. Astfel, puteți alege o ținută simplă cu cămașă, un jeans negru sau bleumarin și sacou, pentru seara de Crăciun. Sacoul are rolul de a puncta eleganța ținutei de bază, care reflectă confortul.

În egală măsură, în locul sacoului poți alege o vestă. Poart-o, obligatoriu, încheiată, peste o cămașă cu mânecile suflecate și descheiată la primul nasture, într-un contrast vizual plăcut, între eleganță și relaxare”, spune stilista. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 25 dec. 2021, 09:28 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă