Exatlon, 4 noiembrie 2018. Ciprian Silasi a fost eliminat din echipa „Razboinicilor”!

Publicat: 05 nov. 2018, 13:12 Autor: madalina m. Vedete

Ciprian Silasi, eliminat de la Exatlon, in editia din 4 noiembrie a emisiunii!

Ciprian Silasi a fost eliminat de la show-ul Exatlon si a parasit echipa „Razboinicilor”. Acesta a fost eliminat duminica seara, dupa ce a pierdut duelul direct pe care l-a avut de dus la bun sfarsit cu Doru Mesesan.

Exatlon 4 noiembrie: Ciprian Silasi, eliminat din show!

Totodata, cel din urma a reusit sa treaca cu brio peste cel de al treilea duel al sau, iar astfel Ciprian Silasi a pierdut in fata sa. Cei din fata micilor ecrane au aflat vestea ca fostul manechin care a devenit cantaret de muzica populara nu va mai fi unul dintre „razboinici”, in seara de duminica, 4 noiembrie 2018.

Exatlon, 4 noiembrie 2018. Ciprian Silasi a fost eliminat

„Imi pare rau ca nu am putut face mai mult pentru aceasta frumoasa echipa, care s-a dovedit a fi o familie. Abia acum incepe viata noastra, ca si familie, ca grup. Iar noi, mare parte, vom pastra legatura si vom fi apropiati. Ma bucur ca nu am pierdut timpul, am castigat doua luni de zile cu lucruri si oameni faini”, a marturisit Ciprian Silasi, imediat dupa eliminarea de la Exatlon.

Fostul manechin a mai povestit ca pentru el este o reusita extraordinara ca a putut sta doua luni in aceasta competitie. In editia show-ului difuzat de Kanal D, pe 4 noiembrie, fanilor le-a mai fost reamintit faptul ca Ciprian Silasi nu a facut niciodata sport de performanta.

Despartirea de Ciprian a fost una emotionanta pentru „Razboinici”!

Exatlon, 4 noiembrie 2018. Ciprian Silasi a fost eliminat

Despartirea de echipa sa de la Exatlon a fost una foarte emotionanta. Atat pentru cantaretul de muzica populara, cat si pentru membrii „Razboinici” ai emisiunii TV. Fetele din echipa au fost cele care au plans cand Ciprian Silasi a fost eliminat. Totodata, Iulian Pitea a fost foarte indurerat de faptul ca prietenul sau a parasit aceasta competitie.

Ciprian Silasi este originar si Sibiu si e foarte pasionat de muzica populara. A socat pe toata lumea cand a anuntat ca renunta le modeling in favoarea muzicii, desi era unul dintre cei mai apreciati barbati fotomodel din Romania!

Publicat: 05 nov. 2018, 13:12 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă