Eroare medicala GRAVA in Sinaia! O fetita a avut timp de 1 an un tifon in corp

Publicat: 28 Jan. 2019, 11:55 Life
Eroare medicala GRAVA in Sinaia! O fetita a avut timp de 1 an un tifon in corp

O fetita de 11 ani din Sinaia traieste un cosmar, dupa ce a ajuns de urgenta la spital din cauza unui tifon uitat in corpul ei.

Aceasta a ajuns la spital din cauza unei infectii puternice, eliminand un tifon, care se pare ca a fost uitat in urma in corpul ei in urma cu un an, cand a fost operata de apendicita.

Mama acesteia a spus unui corespondent Mediafax ce fetita ei a inceput sa aiba dureri incepand cu 19 ianuarie, dupa care a ajuns de urgenta la spitalul din Sinaia.

„Am fost la urgenţe din nou pentru că fetiţa era rău. Am fost la spital, i s-a pus perfuzie, nu şi-a mai făcut efectul. Mi s-a spus că are infecţie foarte puternică. Am plecat la Pediatrie Sinaia. Aici, medicul de gardă a confruntat analizele şi mi-a zis că are o infecţie foarte mare şi părerea lui este să plecăm mai departe.

Am plecat la Braşov. Am ajuns la Braşov la primire urgenţe. Avea senzaţii dese să urineze. Era albă ca varul, tremura, transpira şi nu mai putea de durere. Suntem terminaţi. Este un caz aparte de tot în România. A ieşit prin uretră tifonul.

Eroare medicala GRAVA in Sinaia

Eroare medicala GRAVA in Sinaia

Medicii de la Braşov au confirmat că este un tifon uitat la operaţie, ea a fost operată la Spitalul Sinaia de apendicită, anul trecut. Este practic al doilea caz în România, medicilor nu le-a venit să creadă. La început mi s-a spus că este ceva introdus.

Nu credea nimeni că s-a putut întâmpla ce s-a întâmplat. A fost noroc că tifonul a fost foarte steril, astfel nu s-a întâmplat nenorocirea. Au confirmat doctorii că este uitat tifonul de la operaţia de apendicită. Corpul nu produce tifon, altă operaţie nu a avut, de introdus nu se putea introduce.

Sunt clipe de coşmar pentru un copil de 11 ani. Mi-e teamă, dar am încredere în Dumnezeu şi în doctori. Copilul meu luptă şi o iubeşte Dumnezeu. Va fi bine” a spus mama fetitei, Maria Marcu, potrivit sursei citate.

Mama acesteia inca asteapta reactia conducerii spitalului, care nu a putut fi contactata pana la aceasta ora.

Publicat: 28 Jan. 2019, 11:55 Life
Pe aceeași temă