Elon Musk a fumat marijuana in timp ce era live pe Youtube VIDEO

Publicat: 07 Sep. 2018, 11:58 News 3

Fondatorul Tesla a participat la podcastul lui Joe Rogan Experience si a acceptat un joint din partea gazdei.

Elon Musk a fumat marijuana in timp ce era live pe Youtube

Elon Musk a fumat marijuana in timp ce era live pe YoutubeRogan l-a intrebat pe Musk daca este sincer preocupat despre viitorul roboticii, la care Musk a raspuns ” da, insa este o grija in minus”. Mai tarziu, Musk, care recent a acuzat un scafandru britanic (fiind unul din cei care au salvat cei 12 baiet tailandezi dintr-o pestera) ca este pedofic, a vorbit despre bunatate.

„Sa fim mai buni cu cei din jur. Sa nu presupunem ca cineva este rau. Este usor sa arunci cu noroi in oameni”. La inceputul acestei saptamani, Elon Musk a sugeratin emailurile trimise unui jurnalist de la BuzzFeed ca acel scafandru, Vernon Unsworth, este un violator de copii.

Elon Musk a fumat marijuana in timp ce era live pe YoutubeMusk a sustinut, de asemenea, fara a furniza dovezi, ca Unsworth s-a mutat in nordul Thailandei pentru a se casatori cu o „mireasa copil” in varsta de doar 12 ani.

Atacurile lui Musk catre Unsworth, ale carui eforturi au fost considerate cruciale in operatiunea thailandeza, au venit dupa ce scafandrul a criticat efortul lu Musk de a construi la comanda un mini-submarin, necesar salvarii copiiilor din pestera.

Datorita noilor atacuri ale lui Musk catre Unsworth, actiunile companiei Tesla au scazut considerabil.

« Pagina anterioară

Publicat: 07 Sep. 2018, 11:58 News 3
Pe aceeași temă