Elevul militar inecat in Mamaia a fost gasit. Ce pozitie bizara are corpul lui, dupa moarte

Publicat: 29 May. 2019, 12:46 Ciao.ro

Iosif Corneliu Mitroi, elev al Colegiului militar Tudor Vladimirescu din Craiova, a disparut marti. Se afla in Mamaia, alaturi de colegi.

Elevul militar inecat in Mamaia a fost gasit pe sonar. Tanarul de 16 ani a fost cautat de marti seara, cand colegii si profesorul au observat ca a disparut. Baiatul din Mehedinti se afla în Constanţa la Școala de vară a Ministerului Apărării Naționale. Marti, in timpul lui liber, s-a dus pe plaja.

Trupul lui a fost cautat de scafandrii ISU si ai armatei. Au reusit sa ii detecteze corpul cu ajutorul unui sonar. Acestea se afla pe fundul marii, la 250 de metri de mal, aproape de locul unde s-a inecat. Sonarul a detectat corpul cu pozitia exacta a lui. Bratele tanarului sunt departate.

Elevul militar inecat in Mamaia a fost gasit

Scafandrii nu au putut ajunge la trupul lui Iosif din cauza curentilor. Acesta a murit cu fata in sus si mainile departate de corp. Miercuri dimineata, 24 de scafandri au aparut pe plaja din Mamaia. Acestia vor incerca sa recupereze trupul tanarului din apa Marii Negre, informeaza observator.tv.

Publicat: 29 May. 2019, 12:46 Ciao.ro
Pe aceeași temă