Elena Udrea a uitat de probleme! Cum a fost surprinsă la malul mării alături de iubit și de fetiță

Publicat: 28 Jun. 2020, 10:55 Vedete

Adrian Alexandrov și Elena Udrea sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi îndrăgostiți au lăsat în urmă încercările grele prin care au trecut, iar acum încearcă să se bucure din plin de familia frumoasă pe care și-au construit-o.

Iubitul Elenei Udrea, a publicat recent pe pagina personală de Facebook o fotografie în care apare alături de fostul ministru al Turismului, şi fiica lor, Eva Maria, în vârstă de aproape doi ani.

Cei trei au petrecut un weekend de vis la mare, după relaxare restricțiilor impuse de autorități.

„Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el”, a scris iubitul Elenei Udrea în dreptul fotografiei publicate.

Elena Udrea a trecut prin încercări grele de-a lungul timpului, însă a reușit să își găsească liniștea în brațele mai tânărului său partener. În prezent frumoasa blondină este în continuare cercetată penal, dar acest lucru nu o împiedică să se bucure de familia frumoasă pe care o are.

Cei trei s-au plimbat ore în șir pe plajă, îmbrăcați lejer, iar micuța lor s-a aflat în centrul atenției, așa cum era de așteptat.

Elena Udrea, despre relația cu Adrian Alexandrov

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. (..)

Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe  Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. (..)

Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori „nu”, sau  aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun”, ne declara Elena Udrea în urmă cu ceva timp.

Publicat: 28 Jun. 2020, 10:55 Vedete
Pe aceeași temă