Elena Udrea, declarații neașteptate. De ce a fost geloasă pe fiica sa: ”Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa…”

Publicat: 09 mart. 2021, 12:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete

De Ziua Femeii, Elena Udrea a făcut dezvăluiri neașteptate despre familia sa. Aceasta a recunoscut faptul că la un moment dat a fost geloasă pe fiica sa.

În 2018 Elena Udrea a devenit pentru prima dată mamă. Fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care a botezat-o Eva Maria.

Deși pe parcursul sarcinii, Elena Udrea a avut câteva probleme și din nefericire a pierdut unul dintre gemeni, cu ajutorul partenerului său, aceasta a treușit să treacă peste perioada grea.

Elena Udrea, declarații neașteptate

În cadrul unui interviu, Udrea a recunoscut faptul că la un moment dat a simțit gelozie pe fetița sa și asta pentru că după ce micuța a mai crescut, își dorea să petreacă mai mult timp cu tatăl ei.

“Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r.: Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta.

Voi merge la o întâlnire cu câteva apropiate, îmi voi lua fetița de la grădiniță, după ne vom opri să luăm un tort, mergem acasă și îl așteptăm pe tati (n.r.: Adrian Alexandrov), după care vom sărbători alături de toate femeile din familia noastră. Vreau să le doresc o primăvară frumoasă tuturor femeilor din România. Îmi doresc ca fiecare mamă să fie fericită cu copiii ei!”, a declarat Elena Udrea la Teo Show.

Ce spunea Elena Udrea despre relația cu Adrian Alexandrov

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. (..)

Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe  Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. (..)

Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori „nu”, sau  aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun”, ne declara Elena Udrea în urmă cu ceva timp.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 mart. 2021, 12:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă