Cum se scuză Elena Udrea pentru momentul în care a blestemat-o pe judecătoare: „Suntem la justiţie, nu suntem la biserică”

Publicat: 05 mart. 2021, 12:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cum se scuză Elena Udrea pentru momentul în care a blestemat-o pe judecătoare: „Suntem la justiţie, nu suntem la biserică”

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a avut o reacție șocantă la adresa judecătoarei care a condamnat-o la 8 ani de închisoare cu executare. Fosta blondă de la Cotroceni a explicat răbufnirea în cadrul unui interviu.

Elena Udrea nu și-a mai putut stăpâni reacțiie iar în momentul în care a aflat sentința a avut o reacție halucinantă la adresa judecătoarei care a condamnat-o.

”…Deși procuroarea recunoaște totuși mă condamnă pentru că spune ea eram parte a unor tratate care incriminau fapta mea. O blestem pe judecătoare să simtă ce simte copilul meu”, este o parte din declarația Elenei Udrea pe care a făcut-o cu câteva zile în urmă la Antena3.

Cum se apară Elena Udrea

„Suntem la justiţie, nu suntem la biserică”, spune Elena Udrea despre faptul că a adresat blesteme la adresa judecătoarei care a condamnat-o la 8 ani de închisoare cu executare.

”Nu mai sunt singură, ca acum cinci ani, când puteam lupta ca un haiduc. Acum am responsabilitatea unui copil. Mă lupt şi pentru el, nu numai pentru mine”, spune Elena Udrea.

Referitor la faptul că a blestemat-o pe judecătoarea care a decis sentinţa de opt ani de executare, Udrea a afirmat: „Înainte de momentul acela, tatăl unei dintre fetiţele care au fost omorâte de către şoferiţa beată a blestemat la televizor judecătoarea care a eliberat-o. Adică oamenii mai au şi astfel de sentimente când este vorba de un copil. Evident, sunt emoţiile cuiva care crede în Dumnezeu. Până la urmă, oamenii care nu cred în Dumnezeu de ce s-ar speria de blesteme?”, conchide Udrea.

Ce acuzații i se aduc

Fostul ministru este acuzat de procurori că, în cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, s-a ocupat de colectarea unor sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală, bani folosiți, ulterior, pentru campania lui Băsescu.

”Sistemul de astăzi, habar nu am cine o mai da ordine, nu știu cine mai merge cu plicul galben. Eu am sperat că nu mai sunt o miză pentru nimeni. Am sperat că voi avea parte de o judecată corectă. Dacă voiai neapărat să mă condamni, găseai un argument la oricare altă faptă, nu aici unde singur recunoști că nu există text de lege”, a mai spus Elena Udrea.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 mart. 2021, 12:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă