Elena Udrea, într-un interviu de excepție: ”Încă mai aștept acea declarație de dragoste pe care să nu o uit tot restul vieții!”

Publicat: 16 feb. 2020, 22:17 Autor: Maria Apostol Vedete

CIAO.RO a obținut un interviu exclusiv cu Elena Udrea! Fostul politician ne-a vorbit despre familie, dragostea și respectul ce i le poartă iubitului său Adrian Alexandrov, dar și despre iubirea și împlinirea pe care i le aduce fetița sa, Eva  Maria. Bat sau nu clopote de nuntă în 2020 pentru Elena Udrea și tatăl copilului ei? Cum este Elena Udrea când iubește, ce reprezintă pentru ea Adrian Alexandrov, dacă își mai  dorește sau nu copii, sunt doar câteva dintre întrebările la care Udrea a răspuns cu sinceritate! 

Citiți marți a doua parte a interviului exclusiv pe care fostul ministru l-a acordat pentru CIAO.RO. Veți fi martorii unei dezvăluiri incredibile despre Traian Băsescu!

Ori de câte ori am decis să ne căsătorim, s-a întâmplat ceva care ne-a împiedicat. Amândoi  credem în familie și în faptul că o relație este mult mai puternică în față provocărilor atunci când este asumată oficial

  

Interviul este realizat de colega noastră Dana Popa, jurnalist cu experiență de 20 de ani în presa mondenă.

Reporter: Cum a fost anul 2019 pentru dumneavoastră?

Elena Udrea: Un an minunat, pentru că m-am întors acasă. Mi-am adus fetița acasă, așa cum i-am promis încă dinainte de a se naște, am botezat-o acasă, totul a fost așa cum am visat. Altfel, au  fost multe provocări, destule situații dificile pe care însă le-am depășit cu bine.

Ce așteptări aveți de la noul an? Cum va găsește? Mai liniștită, fericită, norocoasă, în sânul familiei…

În mod cert este cel mai bun an de până acum, pentru că m-a găsit într-o altă lume. Lumea celor care iubesc definitiv și total, cu iubirea aceea neumană, iubirea lăsată de  Dumnezeu pe pământ ca să știm că El există, iubirea mamei pentru copilul ei.

Restul devine mic, lipsit de importanță.

Sunt pozitivă, plină de energie, gata să mut chiar și munții 🙂

Cât de mult s-a schimbat viața dumneavoastră după ce ați devenit mamă?

Sunt multe schimbări în viața mea de azi, nu doar datorită Evei. Am alte activități, alt  program, alte preocupări. Dar cele mai importante schimbări sunt aduse de prezența copilului în viața mea. Nu doar ceea ce fac nou, lucruri firești referitoare la creșterea ei, ci emoțiile, trăirile, sentimentele noi pe care le trăiesc sunt marea mea schimbare.

Ce vă doriți pentru fetița dumneavoastră, Eva Maria?

 Să fie sănătoasă și fericită! Să trăiască așa cum își dorește, să aibă puterea să facă în viață ceea ce îi aduce bucurie. Să aibă  credință și să iubească. Să aprecieze valori precum onoarea, curajul, demnitatea, prietenia, onestitatea, compasiunea. Îi doresc să fie mereu ea însăși, indiferent ce provocări  va întâlni în viața ei.

Și să știe că în fiecare clipă poate conta pe iubirea mea și a tatălui ei.

Cum decurge o zi din viața dumneavoastră de când sunteți mămică? 

Probabil banal, ca a oricărei mămici. Eva este un copil extrem de vesel și înțelegător. Doarme singură, se trezește arareori în timpul nopții, doar dacă este prea cald sau o dor dinții, iar dimineața este toată un zâmbet și gata de joacă imediat ce a deschis ochii. Așa  că ziua mea începe de regulă odată cu trezitul ei, iar primele lucruri din program sunt pentru ea. Schimbat, spălat, jucat, mic dejun. Apoi, după ce vine bona, încep agenda pentru mine. Lucrez de acasă sau de la birou la proiectele pe care le am, mă întâlnesc cu prietenii, ies în  oraș, merg la sală, și în tot acest timp mă uit pe telefon online sau sun bona să aflu ce face Eva.

Seara și eu și Adrian ne-o petrecem jucându-ne cu ea, el mai frumos decât mine, recunosc. Îi facem baie apoi ea se culcă și noi mai stăm la poveștile de peste zi. Weekend-urile sunt dedicate ei, o scoatem în oraș și ne distrăm împreună, ajutor fiindu-ne mama, care vine la noi de vineri până luni.

Adrian Alexandrov v-a fost alături în toată această perioadă când v-a fost greu în Costa Rica. Cum vă place să descrieți relația cu el? 

Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu in garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe  Eva.

Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta. Relația  noastră este destul de relaxată, discuțiile aprinse dintre noi pornind de la modul diferit în care interacționăm cu copilul. Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori „nu”, sau  aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun.

Care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ați primit-o până acum? 

Eu sunt o femeie romantică, așa că declarațiile de dragoste și orice gest făcut din iubire contează foarte mult pentru mine. Încă mai aștept acea declarație pe care să nu o uit tot restul vieții.  Până atunci, mă încarc de emoție zilnic, când Eva îmi răspunde „da”, la întrebarea „o iubești pe mami?”

Cum este Elena Udrea când iubește? 

Îmi place să iubesc, sunt fericită când iubesc. De fapt cred că trăiesc permanent sentimentul de iubire, nu știu cum aș fi fără să îl simt. Îmi place să mă dedic total unei relații, sunt loială  și statornică. Este dificil și durează mult până am Încredere în cineva dar odată începută o relație, foarte greu îi pun punct. Până când decid să mă retrag de lângă un bărbat, mă asigur că am epuizat orice șansa că lucrurile să funcționeze mai departe între noi. Sunt destul de posesivă și pretind aceeași  onestitate pe care o ofer eu. Am dobândit o experiență de viață care mă face să înțeleg foarte multe din comportamentul unui bărbat, tocmai de aceea nu accept minciuna. Deci nu aș zice că e ușor cu mine, dar poate fi foarte frumos 🙂

 Bat clopote de nuntă în 2020? 

Tot bat de când m-am cunoscut cu Alexandrov. Deocamdată am făcut un botez. Ori de câte ori am decis să ne căsătorim s-a întâmplat ceva care ne-a împiedicat. Amândoi credem în familie și în faptul că o relație este mult mai puternică în față provocărilor atunci când este asumată oficial. Este o concluzie la care eu am ajuns în urma experienței personale, în timp ce la Adrian ține de valorile în care el crede.

Vă mai doriți și alți copii? 

Deocamdată o iubesc atât de mult pe Eva, încât îmi doresc să mă dedic total acestei iubiri. Știu, aproape toti părinții au trecut prin perioada aceasta și apoi au descoperit că poți iubi la fel, doi, trei, ori mai mulți copii.

Însă eu tot vreau ca acum să trăiesc cu fiecare vibrație a sufletului prezența aceasta divină în viața mea, care este Eva Maria.

Publicat: 16 feb. 2020, 22:17 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă