Elena Merișoreanu pune totul pe hold până în martie! Ce problemă de sănătate i-a dat artistei tot programul peste cap

Publicat: 24 nov. 2022, 10:39 Autor: Dora Bazavan Vedete

Elena Merișoreanu pune totul pe hold până în martie! Elena Merișoreanu a luat o decizie importantă cu privire la starea ei de sănătate.

Pentru că nu mai poate sta așa de mult în picioare și au început durerile și la piciorul drept, neoperat încă, interpreta de muzică populară a decis că ar fi momentul să se ocupe mai mult de sănătatea ei în această perioadă așa că s-a gândit să se opereze curând.

Elena Merișoreanu pune totul pe hold până în martie!

“O să mă duc la control luna asta. Sper să mă operez înainte de sărbători pentru că nu mai, chiar nu mai suferă amânare.  Trebuie să mă operez și la piciorul drept, la stângul mă simt foarte bine. Vreau să spun că nici nu simt că îl am dar lăsându-mă prea mult în el, mă mai  necăjesc. La dreptul nu mai am cartilagiu și acum, știi cum e,  o viață întreagă stai numai pe pantofi cu toc, ce să mai, se întâmplă”, a spus Elena Merișoreanu pentru Ciao.ro.

Dacă se operează și la piciorul drept, înseamnă că Elena Merișoreanu își va lua o binemeritată pauză de concerte, pentru că va avea o perioadă de recuperare. Întrebată ce va face cu programul artistic și cu evenimentele cât timp va fi în repaus, doamna Meri, a răspuns extrem de relaxat!

“Dă-le încolo! Sănătatea e mai scumpă decât evenimentele. Ba o să mă țină! Trei luni trebuie să mă refac, voi fi în repaus total, adică nu am voie să merg fără cadru. Chiar nu mă deranjează pentru că am mai spus, aveam niște evenimente în străinătate, unul în Anglia, unul în Italia,  le-am spus că până în martie nu mă mai duc nicăieri”.

Sărbătorile de iarnă o vor prinde pe Elena Merișoreanu în sânul familiei

“De sărbători suntem cu familia. E sărbătoarea familiei și facem tot ce e tradițional, sarmale, curcan, piftie, cozonaci. Gătesc și eu și fetele, suntem familie mare așa că toți punem mâna să facem câte ceva”, a mai adăugat artista care ne-a mai mărturisit că o cam sperie facturile ce vor veni în lunile de iarnă.

“Pe toată lumea sperie facturile! Trăim vremuri foarte tulburi. Să ajungi să dai o pensie întreagă numai pentru gaze este foarte mult. E groaznic. Eu am 4 centrale și nu pot să opresc niciuna pentru că pe urmă se strică instalația, trebuie să facem peste tot căldură…”, a mai spus îndrăgita artistă de muzică populară care este o prezență căutată la majoritatea emisiunilor de televiziune.

Publicat: 24 nov. 2022, 10:39 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă