Elena Ionescu, decizie radicala dupa divort. Ce se intampla cu copilul sau

Publicat: 24 sept. 2019, 10:30 Autor: Simona Vedete

Elena Ionescu si Dragos au decis sa divorteze la doar un an de cand s-au casatorit.

Elena Ionescu, decizie radicala dupa divort. Pentru ca au impreuna un baietel, cei doi au decis ca cel mai bine este sa pastreze o relatie frumoasa, inchegata, pentru ca celui mic sa nu-i lipseasca nimic.

Insa cum Elena Ionescu are un program destul de ocupat, fiindca are multe concerte, a trebuit sa apeleze la tatal pentru pentru a o ajuta cu copilul. Astfel ca acesta se va ocupa de copil in lipsa ei. In acest fle, Elena poate sa stea linsitita fiindca copilul este pe maini bune.

Elena Ionescu, decizie radicala

Elena Ionescu divorteaza

„Rostul meu în viaţă a fost să creez o bijuterie de copil pe care îl iubesc şi abia aştept să ajung acasă, la el, pentru că este cel mai de preţ lucru pe care l-am făcut. Din dragoste suferă oamenii care nu sunt realişti şi care nu-şi acceptă soarta.

Copilul e cu tatăl meu. Este cel mai bun bunic. Chiar se descurcă foarte bine şi mă ajută mult. Îl iau şi cu mine când am posibilitatea, dar când ţine de program…

La fel, mă ajută şi mama. Dar acum şi ea are treabă, este plecată cu job-ul. Tata a fost cel care s-a sacrificat. El este mititel şi nu înţelege toată situaţia asta. Eu fac tot ce e posibil ca lui să nu-i lipsească nimic.

N-o să fac nimic în a nu-i arăta că tăticul lui există şi că întotdeauna când va avea nevoie de el va fi acolo însă, într-adevăr, am stabilit un program de comun acord. Vine, îl vede când doreşte şi când are posibilitate”, a completat Elena Ionescu.

Chiar daca a trecut doar o luna de la pronuntarea divortului, Elena vrea sa-si gaseasca din nou dragostea si sa fie ceruta in casatorie din nou, atunci cand isi va cunoaste jumatatea sa.

„Îmi doresc foarte tare să fiu cerută, să am o căsnicie frumoasă, o familie. Sunt o familistă înrăită… L-am făcut pe Răzvănel, aş mai face 10 ca el dacă ar fi la fel de simplu” a mai spus aceasta.

Publicat: 24 sept. 2019, 10:30 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×