Ce a spus fosta logodnica a olandezului care se presupune ca a ucis-o pe Mihaela

Publicat: 24 Sep. 2019, 09:09 Ciao.ro
Ce a spus fosta logodnica a olandezului care se presupune ca a ucis-o pe Mihaela

Cazul Dambovita incepe sa ia amploare, iar acum noi declaratii ies la iveala.

Ce a spus fosta logodnica a olandezului. Se pare ca suspectul in cazul ucidetii fetitei de 11 ani din Dambovita ar fi fost inchis pentru mai multi ani in tara sa natala.

Infractiunile pe care le-a comis sunt de natura sexuala. Conform spuselor fostei sale logodnice, barbatul calatorea destul de des in Romania. Femeia, care a vrut sa-si pastreze anonimatul, a spus ca acesta a cerut-o de sotie la doar cateva luni dupa ce s-au intalnit.

Ce a spus fosta logodnica a olandezului

Ce a spus fosta logodnica a olandezului.

In acel moment, barbatul i-a povestit totul despre trecutul sau, iar asta pentru ca ofiterul care il supraveghea l-a obligat sa spuna asta, asta pentru ca era eliberat conditionat.

Iar acum, cand a aflat de cazul fetitei ucise din Dambovita, spune ca nu era deloc surprinsa. Barbatul locuia intr-un sat, foarte aproape de granita cu Germania, la o ferma pe care o cumparase in luna mai a acestui an.

Vecinii au declarat ca se fereau de cei doi. Potrivit Digi24, principalul suspect in crima de la Dambovita a mai fost anchetat pentru agresiuni sexuale și violenta, dupa cum a spus seful Politiei, Liviu Vasilescu.

Ministerul Public din Olanda a confirmat luni, intr-un comunicat, ca cetateanul olandez cautat in Romania pentru crima de la Gura Sutii a murit, dupa ce a intrat in mod intentionat cu masina, luni dupa-amiaza, intr-un camion.

Olandezul suspectat că a ucis fetița de 11 ani din Dâmbovița a venit în țară miercuri

Începe să se facă lumină in cazul fetiței ucise din Dâmbovița.

Surse din Poliției au declarat, pentru MEDIAFAX, că cetățeanul olandez a ajuns în România miercuri.Potrivit acelorași surse, acesta a părăsit România sâmbătă.

Imagini cu mașina închiriată de cetățeanul olandez au fost surprinse de camerele de supraveghere vineri, în localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița. Primarul din localitatea Gura Suții, Dinu Constantin, a spus că mașina nu a stat mai mult de 5 minute pe raza localității.

Răpirea ar fi avut loc vineri la ora 17.16, iar potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița fetița a fost ucisă la un interval de maxim 30-35 de minute de la momentul răpirii.

Fata de 11 ani a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

Publicat: 24 Sep. 2019, 09:09 Ciao.ro
Pe aceeași temă