Elena Chiriac, finalista de la Survivor, a revenit acasă cu probleme mari: ”Nu pot să dorm fără pastile!”

Publicat: 09 iun. 2022, 18:49 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Elena Chiriac, eliminată de la Survivor România 2022, a revenit acasă la familia ei. Finalista a recunoscut însă, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO este traumatizată. Cele 5 luni în junglă la cea mai tare aventură au schimbat-o radical.

CIAO.RO: Cinci luni departe de casă. Cum ai simțit experiența Survivor?

Elena Chiriac: Cel mai greu a fost să renunț la identitatea mea de acasă, lucrurile care mă defineau ca om: prietenii, hainele, activitățile, și să mă trezesc într-o junglă cu nimic de făcut din ceea ce știam să fac eu bine. Mi-a fost greu să mă adaptez, să stau fără familie și să accept tot ceea ce se întâmpla în jurul meu legat de oameni și de mediul care mă înconjura.

Elena Chiriac: „Se vedea de la o poștă că suntem sălbatici după vestimentație, păr, miros”

CIAO.RO: Care a fost cel mai greu moment? Dar cea mai frumoasă recompensă?

Elena Chiriac: Cel mai greu moment a fost cel în care am realizat că sunt singură și că oricine ar fi în jurul meu eu mă am pe mine și nu mă pot baza pe nimeni altcineva în afară de mine. Îmi era greu să accept faptul că nu toți oamenii ar face ce aș face eu. În momentul în care au plecat CRBL și Laura, îmi era foarte greu să mă trezesc singură împotriva tuturor. Chiar atunci o și spuneam, luptam cu fiecare dintre ei, luptam cu prejudecățile lor, luptam cu mine în același timp fiindcă nu era ușor să supraviețuiești în junglă, dar și printre oameni. De atunci, s-a transformat într-un stil de viață greu, nu era doar un moment.

Cea mai frumoasă recompensă a fost Coco Bongo pentru că m-am simțit din nou umană, deși se vedea de la o poștă că suntem sălbatici după vestimentație, păr, miros. Am avut parte de câteva momente în care mă simțeam din nou un om normal, mă simțeam din nou Elena care se distrează, iese în club, dansează. Deși nu am mâncat la fel de mult ca în alte dăți, m-am bucurat de moment, am dansat cu Laura, cu CRBL, cu fiecare în parte. Am trăit să îi văd pe fiecare în parte zâmbind cu toată sinceritatea și am avut parte de niște clipe acolo, pe care probabil le voi purta cu mine mereu, atât de frumoase au fost.

CIAO.RO: Care a fost persoana pe care ai simțit-o cel mai aproape în concurs? De ce?

Elena Chiriac despre un coleg de la Survivor România 2022: „A fost sufletul meu pereche”

Elena Chiriac: Pe parcursul competiției am avut mai multe persoane, de care credeam eu că îmi sunt aproape. În schimb, acum, privind în trecut, pot spune cu toată sinceritatea că Laura a fost sufletul meu pereche. Am descoperit în ea o persoană de nota un milion. O fată atât de puternică, sinceră, curajoasă. Din momentul în care ne-am împrietenit, Survivor s-a schimbat pentru mine și a devenit mult mai frumos. Tot ce trăiam acolo greu sau rău era mai ușor de trăit pentru că eram împreună. Tot în perioada aceea, CRBL mi-a fost aproape. Eu întotdeauna l-am apreciat pentru tot ceea ce a fost el, chiar dacă nu întotdeauna am fost de acord cu ce spunea sau ce făcea, îi apreciam sinceritatea. M-am bucurat să ne avem unul pe celălalt spre final pentru că am trăit niște clipe foarte frumoase împreună și am legat o prietenie sinceră.

CIAO.RO: Cum este adaptarea la normal, la viața de zi cu zi?

Elena Chiriac, dupa Survivor România 2022: „Eu sunt din nou eu, traumatizată, dar mai puternică și mai bună”

Elena Chiriac: Este Survivor, partea a doua. Este greu, nu pot să dorm fără pastile, nu pot dormi în pat – dorm pe jos, pe parchet – nu mă pot opri din mâncat. Dacă mă apuc să mănânc ceva, nu am limită. De aceea trebuie să îmi drămuiesc foarte bine porțile, în așa fel încât să nu fie mari. În schimb, este frumos pentru că am visat la asta cinci luni. De când am pășit în Survivor, visam doar să ajung înapoi acasă. La cât de greu era, am vizualizat momentele acestea în fiecare clipă și mă consolam spunându-mi că o să fie bine, că o să ajung acasă, o să-mi văd familia, o să mănânc. Am visat la clipele acestea atât de mult încât mi se pare ceva normal. Survivor pare că a fost un vis, iar eu sunt din nou eu, traumatizată, dar mai puternică și mai bună. Apreciez și văd altfel lucrurile și oamenii din viața mea, sunt mai recunoscătoare pentru tot ce am. Mi s-a schimbat percepția asupra tot ce înseamnă haine, bani, lucruri materiale. Acum, pentru mine nu mai contează nimic decât familia și mâncarea.

CIAO.RO: Ce urmează pentru tine în această vară?

Elena Chiriac: După cele cinci luni petrecute în junglă, am avut timp să mă gândesc la tot ce vreau eu să fac în legătură cu viața mea și cu timpul meu. Când am ajuns acasă, primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi scriu tot ce mi-am propus la Survivor legat de viața reală. Așa că o să vă țin la curent în perioada următoare.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 09 iun. 2022, 18:49 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă