E oficial! Oana Roman, din nou în brațele lui Marius Elisei! “Iubirea învinge mereu!”

Publicat: 27 iun. 2021, 13:05 Autor: Dora Bazavan Vedete

Au divorțat amiabil la începutul anului și a fost o perioadă în care lucrurile nu au fost tocmai roz între ei. Acum însă totul pare să fie mai frumos ca la început!

O adevărată dragoste cu năbădai! Este vorba despre Oana Roman și Marius Elisei! Aseară, vedeta nu și-a mai putut stăpâni fericirea și a făcut public următorul mesaj: “Iubirea învinge mereu”! Bineînțeles, cu trimitere la povestea ei de cuplu și la împăcarea cu fostul ei soț, actualul partener, Marius Elisei. Și pentru că este  o femeie puternică, care spune mereu lucrurilor pe nume, Oana Roman a postat pe rețelele de socializare și câteva poze cu ea în compania tatălui fetiței sale, în care se pupă cu emoție și se îmbrățișează cu drag și dor.

Chiar dacă au decis la un moment dat să o ia pe drumuri separate, se pare că dragostea și sentimentele lor au învins și cei doi s-au hotărât să își mai acorde o șansă de dragul fetiței pe care o au împreună, Isabela. Erau oricum văzuți în ultima perioadă din ce în ce mai des împreună la evenimente, iar pe degetul lui Marius a reapărut verigheta. De altfel, acesta îi tot făcea declarații de dragoste publice Oanei, semn că își dorea o împăcare și că regretă nespus despărțirea, astfel că și-au mai dat acum o șansă.

“Eu și Marius suntem ok, suntem separați dar împreună, cumva. Suntem mai bine ca înainte, ne înțelegem, avem grijă de Isa, ne vedem, avem un bussines împreună. Deocamdată nu se pune problema de împăcare. Nu știu dacă nu vreau, sunt multe lucruri care s-au întâmplat, trebuie să mai treacă timp…”, a declarat Oana Roman pentru CIAO.RO, la un eveniment recent.

 

Publicat: 27 iun. 2021, 13:05 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă