Drama prin care a trecut Oana Roman! Ce s-a întâmplat în familia ei la Revoluție

Publicat: 14 mai 2021, 09:00 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Roman a vorbit despre momentele groaznice prin care a trecut în Revoluție, în 1989. Fiica lui Petre Roman își amintește detalii din perioada respectivă și, potrivit acesteia, plecarea tatălui ei ar fi reprezentat destrămarea familiei.

Oana Roman și familia ei au trecut prin momente grele la Revoluție, când, povestește ea, au fost păziți de oameni cu mitraliere. În 1989, în decembrie, tatăl ei, Petre Roman, a plecat de acasă atunci timp de 64 de zile, iar foarte multe luni la rând au trăit „un coșmar, care nu s-a mai terminat niciodată”. Oana Roman mărturisește că de atunci s-a produs destrămarea familiei, iar ulterior vedeta a intrat într-o depresie gravă, scrie Click.ro.

“Ne-au scos din casă și am stat în altă casă patru luni, cu lucrurile în mijlocul casei, cu unii care ne păzeau cu mitraliere. Nu doresc nici celui mai aprig dușman să trăiască ce am trăit atunci, înjurăturile, frica. Nu mai aveam familie, prieteni, casă. Pentru mine tata a plecat de acasă in 21 decembrie 1989 și nu s-a mai întors la fel niciodată. A lipsit de acasă 64 de zile. 18 luni am trăit un coșmar, care nu s-a mai terminat niciodată. Noi de atunci nu am mai fost o familie. Mi-am pierdut toate reperele. Nici la joacă în Cișmigiu nu aveam voie. Nu am mai avut tată. Mergeam însoțită la școală. Am fost înjurați, jigniți, și acum sunt oameni care spun că Petre Roman a distrus imaginea României. Eu nu am fost om doi ani. Părinții nu au realizat cât de rău eram eu, eram in depresie gravă. Mă îngrășasem enorm. Plângeam de mă dădeam cu capul de pereți”, a povestit Oana Roman la „Xtra Night Show”.

Ce frici are Oana Roman

Multe persoane experimentează frică față de anumite lucruri, situații, iar vedeta a mărturisit și ea, la rândul ei, ce o sperie. Oana Roman a mărturisit pe rețelele de socializare faptul că are anumite fobii. Un internaut a întrebat-o: ”Aveți vreo fobie?”, iar Oana Roman a răspuns: ”Da. Sunt claustrofobă și am fobie de reptile și de fluierat. Nu suport să aud fluierat”, arată Cancan.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 14 mai 2021, 09:00 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă