Ce frici are Oana Roman! Ce dezvăluire a făcut

Publicat: 25 Apr. 2021, 15:37 Vedete

Oana Roman este una dintre cele mai sincere vedete din showbizul românesc! Chiar dacă întotdeauna a arătat că este o femeie puternică, Oana Roman are și ea, ca mulți dintre noi, temeri. Iată ce a dezvăluit vedeta!

Multe persoane experimentează frică față de anumite lucruri, situații, iar vedeta a mărturisit și ea, la rândul ei, ce o sperie. Oana Roman a mărturisit pe rețelele de socializare faptul că are anumite fobii. Un internaut a întrebat-o: ”Aveți vreo fobie?”, iar Oana Roman a răspuns: ”Da. Sunt claustrofobă și am fobie de reptile și de fluierat. Nu suport să aud fluierat”, arată Cancan.

Oana Roman îi simte lipsa fostului soț?

Invitată într-o emisiune TV, Oana Roman a făcut dezvăluiri despre cum este viața sa după divorț. Aceasta a explicat faptul că se simte singură din pricina faptului că mama sa este internată într-o clinică specializată, iar fiica sa se află o perioadă acasă la tatăl său.

“Acasă în momentul ăsta nu prea am cu cine să vorbesc, pentru că sunt destul de singură, mai ales când nu este Isa, mama e la tratament. Nu este nici mama acum și zilele astea Isa este la tatăl ei, însă pot să spun că nu este foarte simplu atunci când ajungi acasă, am și o casă foarte mare și, mă apasă cumva așa singurătatea”, a declarat vedeta, citată de a1.ro.

 

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 25 Apr. 2021, 15:37 Vedete
Pe aceeași temă