Oana Roman, accident în vacanța din Egipt. Ce a pățit vedeta: ”A trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă”

Publicat: 19 Apr. 2021, 10:28 Vedete

Oana Roman a plecat în urmă cu o săptămână într-o binemeritată vacanță alături de fiica sa Isabela, și Vica Blochina. Din nefericire, vedeta a avut parte de un accident chiar în ultima zi, iar din acest motiv a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Oana Roman a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce s-a înțepat într-o piatră ascuțită în apă. Vedeta povestește că și-a făcut o gaură în călcâi.

“Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman într-un Instastory.

Mai mult decât atât, vedeta explică faptul că s-a întors în țară pentru ziua de naștere a mamei sale. Mioara Roman împlinește venerabila vârstă de 81 de ani.

”Mâine e ziua mamei mele, merg la ea în vizită. Peste o săptămână o aduc acasă”, a mai spus Oana.

Oana Roman îi simte lipsa fostului soț?

Invitată într-o emisiune TV, Oana Roman a făcut dezvăluiri despre cum este viața sa după divorț. Aceasta a explicat faptul că se simte singură din pricina faptului că mama sa este internată într-o clinică specializată, iar fiica sa se află o perioadă acasă la tatăl său.

“Acasă în momentul ăsta nu prea am cu cine să vorbesc, pentru că sunt destul de singură, mai ales când nu este Isa, mama e la tratament. Nu este nici mama acum și zilele astea Isa este la tatăl ei, însă pot să spun că nu este foarte simplu atunci când ajungi acasă, am și o casă foarte mare și, mă apasă cumva așa singurătatea”, a declarat vedeta, citată de a1.ro.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 19 Apr. 2021, 10:28 Vedete
Pe aceeași temă