Drama neștiută a lui Jorge. Tatăl său a murit pe când acesta avea doar 23 de ani: ”Am stat în genunchi în fața medicilor rugându-i să-l mai opereze o dată”

Publicat: 19 Oct. 2020, 15:33 Vedete
Drama neștiută a lui Jorge. Tatăl său a murit pe când acesta avea doar 23 de ani: ”Am stat în genunchi în fața medicilor rugându-i să-l mai opereze o dată”

Jorge este unul dintre cei mai carismatici artiști din România. Deși apare cu zâmbetul pe buze atunci când este în fața publicului său, acesta a ascuns o adevărată dramă care a reușit să îi marcheze viața. În cadrul unui interviu sincer, cântărețul și-a deschis sufletul și a povestit prin ce a trecut.

În cadrul unei emisiuni în care a fost prezent recent, Jorge a povestit prin ce momente de groază a trecut când tatăl său a murit. Pe atunci acesta avea doar 23 de ani, , iar ultima dată când l-a văzut a băut o țuică alături de el și i-a cerut bani pentru inelul de logodnă!

”Tata a făcut atac cerebral. A ajuns târziu la spital, a fost operat, dar s-a extins, medicii nu au mai avut ce să-i facă”, spune Jorge.

”Am stat la o țuică în bucătărie cu el, mi-a zis că-mi dă bani pentru un inel de logodnă pe care voiam eu să-l cumpăr pentru iubita mea. A fost ultima dată când l-am văzut. Am plecat apoi în Italia. Am cerut-o de nevastă când vizitam Colosseumul, tata m-a sunat și m-a întrebat cum e. M-a chestionat, aia a fost ultima discuție cu el”, rememorează Jorge.

”Am intrat în depresie”

După ce s-a întors în țară, Jorge povestește că și-a găsit tatăl la reanimare, inconștient: ”Când am revenit în țară, mama m-a sunat și mi-a spus ce s-a întâmplat. Mi-a dat vestea. Am ajuns imediat la Constanța, era la reanimare. Am stat în genunchi în fața medicilor rugându-i să-l mai opereze o dată. A fost un șoc total pentru mine”.

”A trecut vremea, dar eu aveam să clachez la 32 de ani. Am intrat în depresie. Ziua nu era nicio problemă, dar când ajungeam seara în pat mă pufnea plânsul. Aveam gânduri negative, ciudate… Așa am ajuns la psiholog! Doi an am mers la psiholog. Nu-i o rușine, e chiar foarte important să apelezi la el dacă simți că ai nevoie”, a încheiat Jorge.

Publicat: 19 Oct. 2020, 15:33 Vedete
Pe aceeași temă