Declaraţii emoţionante. Jorge, despre lupta cu depresia: „Te lovește exact când nu te aștepți”

Publicat: 14 Jun. 2020, 14:57 Vedete
Declaraţii emoţionante. Jorge, despre lupta cu depresia: Te lovește exact când nu te aștepți

Jorge, unul dintre cei mai carismatici artişti autohtoni, a dezvăluit că a avut mai multe episoade depresive, dar cel mai greu a fost după divorț, când a trebuit să se separe și de fiica sa.

“Am fost în depresie în 2017-2018, dar ce mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina. Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine. Nu calculasem asta. Am zis că o să fie bine, că o să ne vedem. Ideea este că nu prea ne-am văzut o perioadă și nu din cauza mea sufeream foarte mult.

Atunci m-a lovit depresia. Te lovește exact când nu te aștepți și, nu mai aveam ce să fac nici pe plan muzical, nici cu Karina. Nu mai descopeream nici o melodie pe care s-o lansez, lumea îmi spunea să-mi schimb numele de Jorge, că nu știe nimeni de mine. Atunci am clacat. A fost o perioadă îngrozitoare, până la jumătatea lui 2015, când am vrut să mă las de muzică, de tot”, a mărturisit Jorge pentru  Libertatea.

Cum a reuşit Jorge să depăşească depresia

Acesta a povestit că a reușit să depășească cu adevărat depresia atunci când a mers la cursuri de dezvoltare personală: “În toată perioada aia 2014-2015 și în ultimii ani am avut o grămadă de seminarii de dezvoltare personală, emoțională, constelații familiale și am învățat care este rolul fiecăruia în familie și de ce fiecare să aibă rolul lui: de primul copil, al doilea copil, soț, soție, care e ordinea. Nu există ca tatăl să ia rolul copilului și copilul rol de tată sau mamă. Copilul să ordone sau alte lucruri care se întâmplă destul de des în foarte multe familii. Că și la noi se întâmpla înainte. Erau șefii noștri până am zis… frână”, a mai declarat el.

Cântărețul prezintă cel mai spectaculos show TV – Masked Singer România!

Jorge este bucuros să prezinte show-ul care a devenit fenomen mondial și știe că oamenii de acasă vor încerca să descopere ce vedete își ascund identitatea în măști.

Publicat: 14 Jun. 2020, 14:57 Vedete
Pe aceeași temă