Jorge și soția au ”sudat” paharele de alcool pe o plajă din Mamaia! Așa am descoperit și pasiunea nebună a Ramonei

Publicat: 08 iul. 2020, 13:21 Autor: Elena Vedete

Jorge se poate declara un bărbat fericit, are doi copii minunaţi, o soţie superbă şi o carieră de invidiat. În ultima perioadă, artistul pare că nu se mai dă plecat de la malul mării, paparazii Ciao surprinzându-l, din nou, pe o plajă de fiţe din Mamaia. 

Alături de frumoasa sa soţie, Jorge s-a distrat ca în vremurile bune, paharele cu diferite licori bahice fiind nelipsite de la distracţie. Îmbrăcat într-o cămaşă de culoare albă, care îi venea ca turnată, Jorge arăta de parca urma să mearga la un eveniment de mare fast, nu la o petrecere pe plajă.

Nici soţia lui nu a fost mai prejos, frumoasa blondă purtând o rochie de culoare fucsia, care îi punea trăsăturile în evidenţă. Se pare că soţia lui Jorge are o pasiune nebună pentru această culoare, blonda purtând aproape la fiecare eveniment la care participă această culoare puternică.

Jorge s-a luptat cu depresia, înainte să îşi cunoască actuala soţie

Deşi în prezent Jorge se poate declara un bărbat fericit, aşa cum se poate vedea şi în imaginile surprinse de Paparazii Ciao, în trecut, artistul s-a luptat cu depresia. Jorge a dezvăluit că a avut mai multe episoade depresive, dar cel mai greu a fost după divorț, când a trebuit să se separe și de fiica sa.

“Am fost în depresie în 2017-2018, dar ce mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina. Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine. Nu calculasem asta. Am zis că o să fie bine, că o să ne vedem. Ideea este că nu prea ne-am văzut o perioadă și nu din cauza mea sufeream foarte mult.

Atunci m-a lovit depresia. Te lovește exact când nu te aștepți și, nu mai aveam ce să fac nici pe plan muzical, nici cu Karina. Nu mai descopeream nici o melodie pe care s-o lansez, lumea îmi spunea să-mi schimb numele de Jorge, că nu știe nimeni de mine. Atunci am clacat. A fost o perioadă îngrozitoare, până la jumătatea lui 2015, când am vrut să mă las de muzică, de tot”a mărturisit Jorge.

Publicat: 08 iul. 2020, 13:21 Autor: Elena Vedete
Pe aceeași temă