Jorge, mărturisiri sincere despre căsnicia sa: ”Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge”

Publicat: 15 Sep. 2020, 15:00 Vedete

Jorge și frumoasa sa soție, Ramona Prodea, au împlinit șapte ani de căsnicie. Chiar dacă unele persoane nu au avut încredere în relația lor că va dura, Jorge și soția sa au demonstrat că vârsta nu reprezintă un impediment.

”Sigur nu ne iubim ca în prima zi. Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide. Am trecut și prin momente superbe, dar au fost și încercări multe și grele. Am reușit să trecem peste, împreună, cu răbdare, comunicare, și încredere unul în altul. Cam ca toată lumea”, a mărturisit Jorge pentru Revista Click!.

Jorge, despre diferența de vârstă între el și soția sa, Ramona: ”Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră”

Chiar dacă există o diferență de nouă ani între cei doi, se iubesc foarte mult și relația dintre cei doi funcționează.

”Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David (n.r. băiatul lor) bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: “haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin”, a mai spus Jorge.

Cum se autodescrie Jorge: ”Creativ, activ și mereu dornic să învăț ceva”.

”Iubesc copiii, i-am iubit întotdeauna și mi-am dorit să fiu tată încă de la 24 de ani. Copiii mei spun că sunt funny, eu mă consider un tată norocos, am parte de copii alături de care evoluez. Nimeni nu s-a născut învățat și să știe exact ce trebuie făcut pentru a crește un copil perfect. Eu sunt concentrat pe dezvoltarea abilităților și talentelor forte ale copiilor mei și îmi doresc să îi ajut să își descopere calea în această viață. În cariera lor, în relațiile lor și să crească armonios”, mai spune el despre copii.

Publicat: 15 Sep. 2020, 15:00 Vedete
Pe aceeași temă