Salvamarii, în pericol să-și piardă joburile! Jorge și soția și-au etalat rândurile de ”colăcei” la plajă

Publicat: 10 Aug. 2020, 22:21 Vedete

Apus-au vremurile peste „Jorge” și soția lui. Cam aceasta este concluzia la o simplă trecere în revistă a fotografiilor surprinse de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO.

Băieții au imortalizat toată familia Papagheorghe la mare, zilele trecute. Iar prima concluzie este simplă: Jorge și soția sunt ”împliniți” din toate punctele de vedere!

Amândoi și-au etalat colăceii la plajă și oricât și-au dorit să-i treacă în „anonimat”, obiectivul aparatului de fotografiat a focusat fix unde a trebuit. Oricât de roz și de întreg ar fi costumul de baie al Ramonei, el nu poate să facă minuni.
Trecut-au vremurile când cei 9 ani nu se simțeau. Acum, iată, lucrurile se schimbă văzând cu ochii. Spunem 9 ani pentru că aceasta este diferența de vârstă dintre cei doi soți Papagheorghe, Ramona fiind mai mare decât Jorge.

Acum, cu siguranță că Ramona se va „monta” și va reveni la formele care au consacrat-o odinioară, în perioadă în care Jorge s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Atunci sânii voluptoși, coapsele ferme și picioare tonifiate l-au zăpăcit pe artist. Sigur, există voci care susțin că și conturile grase ale blondei ar fi avut un merit în acest amor, însă nu este acesta subiectul discuției.

În altă ordine de idei, Jorge povestea cu multă candoare despre cât de ”la momentul potrivit” a apărut Ramona în viața lui.

”Ramona a fost luminița de la capătul tunelului. Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu și eram supărat pe El pentru toate experiențele pe care eu le vedeam negative în viața mea (pierderea tatălui, divorțul). Pe lângă toate calitățile pe care le are, a contat foarte mult ce a reușit ea să transforme în mine. Eu am devenit un om mai bun de când am cunoscut-o pe Ramona. Am realizat că o relație este benefică nu atunci când vezi tu ce calități are celălalt, ci atunci când realizezi că scoate ce-i mai bun din tine”, declara Jorge într-un interviu, aum ceva timp.

Revenind la subiectul colăcei, aripioare, kilograme… în plus, vom sta cu ochii pe domnul & doamna Papagheorghe. Abia așteptăm să-i vedem fit din nou!

Publicat: 10 Aug. 2020, 22:21 Vedete
Pe aceeași temă