Doliu în lumea fotbalului. A murit Gilmar Fuba, fost jucător la Corinthians

Publicat: 16 mart. 2021, 13:22 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Este doliu în lumea fotbalului, după ce Gilmar de Lima Nascimento, cunoscut drept și Gilmar Fuba, s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani. Fostul jucător de la Corinthians suferea de o boală gravă.

Fostul jucător care a activat la Corinthians în 2000, Gilmar de Lima Nascimento, cunoscut și ca Gilmar Fuba, s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani. Fostul sportiv suferea de o boală gravă, și anume cancer. Bărbatul a fost campion mondial intercluburi. Pe rețelele de socializare, clubul brazilian a transmis un comunicat în care anunță decesul fostului sportiv. El a murit în cursul zilei de luni.

Bărbatul, născut pe 13 august 1975, la Sao Paulo, a jucat 131 de meciuri între 1996 și 2000, cu echipa Corinthians. În urmă cu cinci ani, medicii au descoperit că Gilmar Fuba suferea de cancer de măduvă osoasă, arată Realitatea.

„Corinthians îşi manifestă profunda tristeţe pentru moartea prematură a lui Gilmar Fuba. Carismaticul jucător al lui Corinthians a decedat luni la vârsta de 45 de ani”, a transmis clubul brazilian într-un comunicat.

A murit Marvin Hagler, campion mondial la box

Campionul mondial la box, Marvin Hagler, s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani. Soția bărbatului a scris pe rețelele de socializare anunțul că sportivul de performanță a murit. Bărbatul a fost campion la categoria mijlocie între anii 1980 și 1987, având 62 de meciuri câștigate din 67. Iar la categoria profesioniști, a câștigat 52 de meciuri obținute prin KO.

„Cu tristeţe vă anunţ că soţul meu iubit, Marvelous Marvin, a murit neaşteptat la casa noastră, aici la New Hampshire. Familia noastră solicită să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil”, a scris soţia fostului pugilist, Kay G. Hagler, pe Facebook, arată Cancan.

Sursă foto: pixabay

Publicat: 16 mart. 2021, 13:22 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă