Doina Teodoru i-a dat fatala lui Cătălin Scărlătescu în America Express! Cum l-a numit de față cu toată lumea: „Nu e șeful meu, e…”

Publicat: 20 feb. 2023, 12:45 Autor: Camelia Vedete

Doina Teodoru i-a dat fatala lui Cătălin Scărlătescu în America Express! Cum l-a numit de față cu toată lumea.

Doina Teodoru a stârnit hohote de râs în America Express. Actrița și Cătălin Scărlătescu au dat tot ce e mai bun să se înscrie la jocul pentru amuletă. Au făcut autostopul, iar după ce au prins o mașină, șoferul a intrat în discuție cu ei.

Ei bine, săracul șofer din Guatemala nici nu și-a dat seama că întrebarea lui îi va pune într-o situație destul de penibilă. Omul era curios dacă Scărlătescu este șeful Doinei. Actrița a fost foarte spontană și a răspuns imediat că este bunicul ei. În acel moment, șoferul a râs în hohote, iar Cătălin Scărlătescu s-a supărat foarte tare. Glumița iubitei lui nu a fost bine primită deloc.

„-Cătălin este șeful tău?

-Dacă e șeful meu?

-Era o întrebare, scuze.

-Nu, nu e șeful meu. E bunicul meu”, a răspuns Doina, într-o notă de umor.

În cadrul testimonialelor, Cătălin părea puțin iritat de răspunsul pe care iubita lui l-a oferit.

„-Mulțumesc foarte mult.

-Cu drag.

-Mulțumesc că m-ai făcut bunic.

-Cătălin s-a făcut ciupercuță, s-a pleoștit așa, nici n-a râs, nici n-a plâns. Lasă, mai bine să o zic eu, decât să o zică alții”, a fost dialogul dintre cei doi, în cadrul testimonialelor.

Cătălin Scărlătescu și Doina, ceartă la cuțite în America Express!

Cătălin Scărlătescu și Doina au avut primele neînțelegeri din cuplu la America Express. Totul a pornit din timpul unei probe, atunci când chef-ul i-a spus Doinei „hai mă, femeie”. Când a auzit acest apelativ, actrița s-a supărat tare rău și nu a mai scos niciun cuvânt.

Cei doi au stat morocănoși și orele ce au urmat pentru că nu au avut timp de discuție din cauza timpului care îi presa să găsească mașină la autostop. Cu toate acestea, Cătălin Scărlătescu și-a dat seama că și-a supărat iubita și a tot întrebat-o dacă are ceva. În continuare, Doina a refuzat să răspundă.

Mai târziu, la testimonial, s-a dezlănțuit jihadul. Cei doi și-au aruncat în față verzi și uscate, fiecare considerând că are dreptate. Citește discuția aici.

Publicat: 20 feb. 2023, 12:45 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă