Cătălin Scărlătescu și Doina, ceartă la cuțite în America Express! Ce cuvânt i-a spus chef-ul iubitei sale: „Misoginul din tine…”

Publicat: 30 ian. 2023, 13:12 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Scărlătescu și Doina s-au certat la cuțite la America Express! Ce i-a spus chef-ul de s-a supărat așa tare actrița.

Cătălin Scărlătescu și Doina au avut primele neînțelegeri din cuplu la America Express. Totul a pornit din timpul unei probe, atunci când chef-ul i-a spus Doinei „hai mă, femeie”. Când a auzit acest apelativ, actrița s-a supărat tare rău și nu a mai scos niciun cuvânt.

Cătălin Scărlătescu și Doina, ceartă la cuțite la America Express!

Cei doi au stat morocănoși și orele ce au urmat pentru că nu au avut timp de discuție din cauza timpului care îi presa să găsească mașină la autostop. Cu toate acestea, Cătălin Scărlătescu și-a dat seama că și-a supărat iubita și a tot întrebat-o dacă are ceva. În continuare, Doina a refuzat să răspundă.

Mai târziu, la testimonial, s-a dezlănțuit jihadul. Cei doi și-au aruncat în față verzi și uscate, fiecare considerând că are dreptate.

Ce i-a reproșat Doina iubitului ei

„Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva pentru că a luat-o înainte la autostop și era această situație ciudată între noi și atunci i-am zis că poate e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit. Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz (…) În fine, fiecare reacționează în felul lui. Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”, a spus Doina Teodoru, la America Express.

Ce a răspuns Cătălin Scărlătescu în apărarea sa

„Într-adevăr, pe mine m-a luat valul și ți-am zis o dată femeie, dar nu cred că e așa de dureros. Dacă așa arată misoginul… (…) Crezi că nu știu cum te cheamă (…) Prima noastră hârâilă, în direct, la emisiune”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, căsătorie în secret!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au căsătorit în secret? Cine i-a dat de gol la America Express 2023!

S-au căsătorit deja juratul de la Chefi la Cuțite și actrița? Cel puțin asta rezultă din apelativul cu care i s-a adresat Ovidiu Buta Doinei Teodoru.

Prima amuletă de la America Express – Drumul Aurului a fost disputată de către trei echipe: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și Diana Bulimar și Larisa Iordache. De-a lungul întregii probe, Ovidiu Buta a folosit apelativul „soția lui Cătălin Scărlătescu”, atunci când s-a referit la iubita acestuia, Doina Teodoru. Și nu a făcut-o o singură dată, ci în repetate rânduri.

„Sportiva cu soția domnului Scărlătescu (…). Soția domnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă.”, a spus Ovidiu Buta, la America Express – Drumul Aurului.

Scărlătescu nu are gânduri de însurătoare, deși prietenii cer nepoți! Cel puțin asta a declarat cheful în cadrul emisiunii: ”Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”.

Publicat: 30 ian. 2023, 13:12 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×