Divorț în showbiz! Simon Baker și Rebecca Rigg se despart, după 29 de ani de căsnicie

Publicat: 03 Feb. 2021, 10:16 Vedete

Un nou divorț în showbizul internațional! Simon Baker și Rebecca Rigg renunță la căsnicie, după 29 de ani de mariaj. Care să fie, oare, motivul despărțirii dintre cei doi?

Un divorț zguduitor în showbizul internațional. Actorul Simon Baker, starul serialului ”The Mentalist”, și partenera sa de viață, Rebecca Rigg, au anunțat faptul că divorțează, după 29 de ani de căsnicie. Reprezentantul actorului în vârstă de 51 de ani, Susa Patricola, a confirmat vestea că se înaintează divorțul. Cei doi s-au separat încă din luna aprilie a anului trecut, dar abia acum s-a aflat acest lucru, arată Cancan.

Simon Baker și Rebecca Rigg divorțează după 29 de ani de căsnicie. Au împreună trei copii

„Rămânem prieteni apropiați și cei trei copii ai noștri vor fi întotdeauna cel mai important punct de interes din viața noastră”, au mărturisit cei doi, pentru SUA TODAY.

Actorul de 51 de ani, Simon Baker, și viitoarea fostă soție, Rebecca Rigg, s-au căsătorit în 1998 și au în spate 29 de ani de căsnicie. Au împreună trei copii – pe Stella, în vârstă de 27 de ani, și doi băieți, Claude (de 22 de ani) și Harry (19 ani). În anul 2016, relația dintre cei doi încă era foarte bine închegată: „Se va simți atât de bine să poți petrece mai mult timp acasă. Mai mult decât orice vreau să-mi dedic timpul familiei mele”, spunând despre soția lui că este „cea mai bună femeie cu care ar putea spera vreodată un bărbat să fie” și „să mă căsătoresc cu ea a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 03 Feb. 2021, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă