Dinu Maxer este supărat! Tatăl artistului are, din nou, cancer: ”Boala i-a recidivat”

Publicat: 04 iun. 2020, 13:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Tatăl lui Dinu Maxer are, din nou, probleme de sănătate. Din păcate, bărbatului i-a recidivat cancerul.

Potrivit informațiilor apărute în Click.ro, Dinu Maxer este abătut, după ce a aflat că boala de care suferea tatăl lui a recidivat. Tatăl vedetei fusese diagnosticat în urmă cu 13 ani cu această boală nemiloasă. Bărbatul este tratat acasă. Bărbatul are cancer de prostată și boala îi afectează și alte părți ale corpului.

„Cancerul i-a recidivat și îl tratez acasă. Uneori câștigi cu cancerul, dar ai probleme cu alte sisteme. Tatăl meu trece acum printr-un moment mai greu. Problema cu cancerul… este stopat, însă cedează alte sisteme”, a declarat cântărețul la Antena Stars, în emisiunea ”Showbiz Report”, prezentată de Majda și Andrei Ștefănescu.

Dinu Maxer și fiul lui, au fost internați în spital! ”După două teste PCR de depistare a coronavirusului…”

Deea și Dinu Maxer sunt o familie puternică, frumoasă și mereu precaută. Însă, un necaz a venit peste aceștia recent. Dinu și fiul său, Andreas, au fost internați in spital. Părinții au ajuns la spital cu copilul, după ce fiul lor avea dureri la piciorul drept și febră mare. L-au internat pe cel mic. Și-au făcut și teste, iar rezultatele sunt negative. Acasă, Deea Maxer a avut grijă de Maysa, fiica lor de 7 luni de zile.

„INTERNAȚI în spital în VREME de PANDEMIE! Joi, a trebuit sa îl internez pe Andreas în Spitalul Gomoiu, iar eu alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febră mare de luni seara; apoi i s-a înroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea sa ne prezentam la secția de ortopedie. Cred ca nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID 19 – IZOLARE, CARANTINA, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat in normal.

Astăzi Andreas este bine…Tati e mândru de tine, Andreas, fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigații și tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sânge, usturimea celor 2 antibiotice administrate intravenos, atela gipsata, așteptarea de la triaj – este topul lui Andreas). A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleola mediala a aceluiași picior)” , a scris Dinu Maxer pe Facebook, potrivit Cancan.

Publicat: 04 iun. 2020, 13:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă