De ce Deea Maxer nu mai poate face copii! ”A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate…”

Publicat: 27 iun. 2021, 17:12 Autor: Andreea Voicu Vedete

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Totuși, nu multe persoane știu faptul că Deea Maxer s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate, după ce a născut pentru a doua oară, în 2019.

Deea Maxer a născut în anul 2019 cel de-al doilea copil, iar apoi medicii i-au dat un verdict dur: soția lui Dinu Maxer nu va mai putea face copii. Vedeta s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate și complicații la nașterea celui de-al doilea copil, iar doctorii i-au spus că nu mai poate rămâne însărcinată.

„Nu se mai poate din punct de vedere medical. Ne rezumăm la doi, avem perechea perfectă pe care eu mi-am dorit-o întotdeauna. Dinu nu a avut încotro. Ne bucurăm de ei și îi creștem în continuare. Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a spus Deea Maxer pentru VIVA.

Deea Maxer: ”Mi s-au spart varicele de pe organele interne”

„Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele… Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final, m-au cusut. Dinu a ieșit din sală. M-au dus apoi la Reanimare” a mai spus aceasta.

 

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 27 iun. 2021, 17:12 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă