Dinu Maxer și fiul lui, internați în spital! ”După două teste PCR de depistare a coronavirusului…”

Publicat: 18 May. 2020, 08:17 Vedete

Este stare de alertă în familia lui Dinu Maxer. El și fiul său au fost internați în spital recent. Ar fi fost suspecți de coronavirus și au fost nevoiți să își facă testele. 

Deea și Dinu Maxer sunt o familie puternică, frumoasă și mereu precaută. Însă, un necaz a venit peste aceștia recent. Dinu și fiul său, Andreas, se află internați in spital, iar acum sunt suspecți că ar putea avea noul virus. Părinții au ajuns la spital cu copilul săptămâna trecută, după ce fiul lor avea dureri la piciorul drept și febră mare. Joi trecută, l-au internat pe cel mic. Și-au făcut și teste, iar rezultatele sunt negative. Acasă, Deea Maxer are grijă de Maysa, fiica lor de 7 luni de zile.

„INTERNAȚI în spital în VREME de PANDEMIE! Joi, a trebuit sa îl internez pe Andreas în Spitalul Gomoiu, iar eu alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febră mare de luni seara; apoi i s-a înroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea sa ne prezentam la secția de ortopedie. Cred ca nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID 19 – IZOLARE, CARANTINA, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat in normal.

Astăzi Andreas este bine…Tati e mândru de tine, Andreas, fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigații și tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sânge, usturimea celor 2 antibiotice administrate intravenos, atela gipsata, așteptarea de la triaj – este topul lui Andreas). A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleola mediala a aceluiași picior)” , a scris Dinu Maxer pe Facebook, potrivit Cancan.

INTERNATI in spital in VREME de PANDEMIE!Joi, a trebuit sa il internez pe Andreas in Spitalul Gomoiu, iar eu alaturi de…

Publicată de Dinu Maxer pe Duminică, 17 mai 2020

Publicat: 18 May. 2020, 08:17 Vedete
Pe aceeași temă