De ce nu a mai mers relaţia dintre Nicoleta Luciu şi Dinu Maxer. Soţia artistului a dat cărţile pe faţă!

Publicat: 12 mai 2021, 13:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
De ce nu a mai mers relaţia dintre Nicoleta Luciu şi Dinu Maxer. Soţia artistului a dat cărţile pe faţă!

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au format în trecut un cuplu frumos, însă povestea lor de dragoste s-a terminat în 2005. Artistului nu i-a picat prea bine despărţirea, care s-a terminat printr-un scandal de proporţii.

Dinu Maxer a suferit destul de mult după ce s-a separat de Nicoleta Luciu. Cearta dintre cei doi a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor pentru că artistul a avut multe să îi reproşeze Nicoletei Luciu.

„În urmă cu opt ani, atunci când am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tată, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci când am cunoscut-o eu, nu prea era curtată. Nu avea look. Am avut mare încredere în ea pentru că știam că este o tipă fidelă. Aveam curajul să o las într-o cameră cu bărbați o noapte întreagă.

După aceea a început să meargă la emisiuni și am avertizat-o ca devenise proasta României!”declara Dinu Maxer la puțin timp de la despărțirea de actriță.

De ce nu a mai mers relaţia dintre Nicoleta Luciu şi Dinu Maxer

Actuala soţie a cântăreţului a făcut lumină după 11 ani de la separarea celor doi şi a explicat care au fost, de fapt, motivele pentru care cei doi au luat această decizie.

Deea Maxer a explicat faptul că bruneta a fost cea care a decis că vrea să se despartă. Nicoleta Luciu își dorea enorm copii, iar la acea vreme Dinu Maxer nu voia să audă de aceste lucruri.

„Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!“, a declarat Deea Maxer, la un post de televiziune.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 mai 2021, 13:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă