Deea și Dinu Maxer au făcut anunțul, după 14 ani de căsătorie: „Devenisem ca doi străini”

Publicat: 14 sept. 2022, 12:24 Autor: Camelia Vedete

Dinu Maxer anunț, după 14 ani de căsătorie: „Ca doi străini”. Deea și Dinu Maxer au sărbătorit 14 ani de căsnicie. Cei doi au trecut și peste probleme și momentele mai grele, însă Dinu a simțit nevoia să clarifice tot abia acum

Deea și Dinu Maxer s-au căsătorit în urmă cu 14 ani și au doi copii minunați. Recent, la ceas de sărbătoare, artistul a dorit să clarifice și momentele mai dificile prin care au trecut împreună.

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit 14 ani de căsnicie

Se pare că, la începutul căsniciei Deea era foarte geloasă, pentru că Dinu le răspundea fanelor în mediul online. Mai mult, lui îi plăcea să o facă geloasă, să vadă că este iubit.

„Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer, pentru click.ro

Dinu Maxer anunț, după 14 ani de căsătorie: „Ca doi străini”

Mai târziu, au intervenit și copiii și lucrurile s-au complicat. Cei doi artiști nu mai aveau timp pentru ei și deveniseră ca doi străini.

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei”, a adăugat artistul.

Deea Maxer nu mai poate face copii!

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Totuși, nu multe persoane știu faptul că Deea Maxer s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate, după ce a născut pentru a doua oară, în 2019.

Deea Maxer a născut în anul 2019 cel de-al doilea copil, iar apoi medicii i-au dat un verdict dur: soția lui Dinu Maxer nu va mai putea face copii. Vedeta s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate și complicații la nașterea celui de-al doilea copil, iar doctorii i-au spus că nu mai poate rămâne însărcinată.

Publicat: 14 sept. 2022, 12:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă