Din față păpușă, din spate mătușă! Cum arată adevărata Tania Budi. Am fotografiat-o cum nu și-ar fi dorit vreodată!

Publicat: 27 apr. 2020, 20:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Izolarea și-a pus amprenta chiar și pe corpul atât de apreciat, dar mai ales râvnit, al Taniei Budi. Pentru cei care nu știu, are 52 de ani, dar nu prea ai ce să-i reproșezi când o vezi. Mai puțin acum, de când situația o obligă să stea mai mult în casă, iar lipsa mișcării se cam vede… 

Pare imposibil de crezut pentru toată lumea care îi vede pozele, faptul că Tania Budi are 52 de ani. Vedeta se mândrește cu un trup perfect, de invidiat chiar și în rândul adolescentelor, și are curaj să-și arate formele în pictoriale sexy pe care le acceptă fără să stea prea mult pe gânduri.

Iată că această perioadă nefastă pentru toată lumea i-a dat și ei planurile peste cap, iar izolarea și-a cam pus amprenta pe corpul ei care părea fără cusur.

Paparazzii CIAO.RO au surprins-o în timp ce-și plimba câinele, îmbrăcată în haine sport și cu o căciuliță cool pe vârful capului, plus nelipsiții ochelari de soare.

Probabil că asta a rămas singura activitate ”sportivă” pe care Tania o mai practică acum, căci formele ei s-au cam rotunjit… privind-o din spate.

A avut grijă să ”compenseze” însă din față, cu un decolteu extrem de generos și sexy, care era acoperit de o bluziță neagră semitransparentă.
 

 

 

Publicat: 27 apr. 2020, 20:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă
×