Dieta lui Cristiano Ronaldo. Fotbalistul este foarte atent la ceea ce mananca.
Chiar daca mai mereu se afla la dieta, atacantul nu isi refuza si cateva mici capricii, asa cum e ciocolata. Dieta lui Cristiano Ronaldo, consta, insa, din mese bine echilibrate, dar si un consum mare de peste.
De asemenea, din meniul fobalistului nu lipseste, in fiecare zi, nici portia necesara de fibre sau de proteine. El are grija sa respecte cu strictete un stil de viata sanatos, pentru a se putea mentine tot timpul intr-o forma maxima.
Dieta lui Cristiano Ronaldo, presupune, in primul rand, un plan alimentar bine pus la punct. Pentru ca nimeni nu spune ca e usor sa tina pasul cu atatea reguli cand vine vorba de mancare, fotbalistul are grija sa guste, din cand in cand, si din dulciuri.
S-ar parea ca desertul sau preferat e chiar ciocolata, despre care se stie ca e benefica pentru organism, daca e consumata in cantitati medii. De asemenea, ca sa poata sa isi mentina un trup bine lucrat, Cristiano Ronaldo petrece foarte mult timp la sala de sport.
Pe langa acest obicei sanatos, sportivul tine cont de ceea ce mananca, noteaza unica.ro. El prefera sa consume regulat peste, in special biban de mare sau peste-spada, dar si diverse alte feluri, bogate proteine, calciu si vitamina D.
Fotbalistul de 33 de ani consuma si fructe proaspete, dar si sucuri naturale. Din dieta lui Cristiano Ronaldo nu lipsesc perele, merele si nici sucul de ananas. Acesta s-a declarat, de cateva ori, si un mare iubitor si consumator de cafea!
In fiecare zi, Cristiano Ronaldo are grija sa bea foarte multe lichide, care contin in special electroliti, pentru a se putea mentine hidratat. El prefera si bauturile care au in componenta vitamina B12, cea care lupta impotriva oboselii.
Totodata, mancarea lui preferata se numeste „Bacalhau a Bras” si contine ingrediente precum cod, ceapa, cartofi si oua. La micul dejun acesta mananca sunca si branzeturi, paine prajita cu avocado, iaurt, fructe si croissante si evita tot ceea ce este nesanatos, cum ar fi alcoolul sau mancarurile bogate in zahar.