Dieta Ginei Pistol. Ce alimente a scos din meniul zilnic pentru a slabi

Publicat: 17 Oct. 2018, 15:06 News 3

Arata de milioane la varsta ei, dar pentru asta a facut un efort enorm. Vedeta si-a schimbat alimentatia si s-a apucat serios de sport.

Dieta Ginei Pistol o ajuta sa arate senzational la cei aproape 37 de ani ai sai. Cu toate ca inainte manca orice si nu era interesata de o alimentatie sanatoasa, Ginuta s-a schimbat radical. A inlocuit glutenul si lactoza din meniu dupa ce a inceput sa nu le mai tolereze.

Gina Pistol a renuntat si la carne, cu toate ca nu era o mare consumatoare. Meniul ei zilnic se axeaza acum pe fructe de mare si peste.

Dieta Ginei Pistol: fara gluten, lactoza si carne

„Am renunțat la gluten și lactoză, pentru că am intoleranță la ele, și am evitat să consum produse cu zahăr. Chiar dacă eu iubesc lactatele, mai ales laptele și brânza de capră, ce erau și singurele pe care le consumam de altfel, nu le-am mai inclus în dieta mea.

În ceea ce privește carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult curcan și pui, iar acum consum uneori doar pește și fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude și…hidratare, un aspect foarte important”, a explicat Gina Pistol.

Dieta Ginei Pistol ii da energie

De cand are grija de ce mananca, vedeta se simte mai bine. In plus, pielea ei este mai frumoasa, dupa cum sustine ea. „Mă simt mult mai bine cu acest stil de viață. Am mai multă energie și observ că tenul meu arată mult mai luminos, pielea este mai strălucitoare”, a marturisit Gina Pistol.

„Când chefii se mai gândesc să gătească câte ceva mă abțin, însă sunt om…și poftesc, deci nu este chiar ușor. În platou, la filmările ‘Chefi la cuțite’ miroase foarte bine, pentru că se gătește la foc continuu, iar concurenții surprind cu multe rețete inedite. Așa este viața de prezentator al celui mai iubit show culinar… ești înconjurat de multe tentații”, spune Gina Pistol, citata de libertatea.ro.

Publicat: 17 Oct. 2018, 15:06 News 3
Pe aceeași temă