Diana Bișinicu, prima apariție publică după presupusul divorț. Ce a povestit artista?

Publicat: 24 Jun. 2021, 18:46 General
Diana Bișinicu, prima apariție publică după presupusul divorț. Ce a povestit artista?

Diana Bișinicu a fost prezentă în emisiunea „Între Prieteni” cu Dana Istrate, difuzată de Metropola TV, unde a povestit despre rolul femeii în familiile aromâne, popor din care și ea se trage.

La mai bine de o lună de la lansarea zvonurilor care povestesc despre divorțul artistei, Bișinicu preferă să facă referire la cultura neamului său și la planurile ei profesionale.

Întrebată de moderatoarea emisiunii despre rolul femeilor în familiile aromâne, artista a povestit urnătoarele: „În trecut femeile armânce nu trebuiau să iasă în evidență, așa cum se întâmplă astăzi. Ele erau responsabile de educație, de casă, de muncă, de grădinărit, de tot ce era mai greu. Femeile duceau greul în trecut, însă lucrurile s-au schimbat astăzi. Acum sarcinile se împart în familie, așa cum este normal.”.

Să fie oare această „emancipare” a femeii din neamul aromân motivul posibilului divorț?

Diana Bișinicu a divorțat după 10 ani de mariaj

Așa cum povesteam, în exclusivitate, la începutul lunii mai, vestea divorțului dintre Diana Bișinicu și soțul ei, Cătălin, a zguduit showbizz-ul românesc. Nepotrivire de caracter, ambiții mult prea mari, motivele reale ale divorțului nu se știu însă. Artista nu a făcut nicio declarație în acest sens. Diana Bișinicu și Cătălin Andrieș s-au căsătorit în urmă cu 10 ani, iar nași de cununie le-au fost Gabriela Cristea și soțul ei de atunci, Marcel Toader.

Nimic nu pare să fi anunțat această decizie a Dianei Bișinicu, mai ales că artista ar fi declarat prin diverse interviuri că-și mai dorește un copil, fiind deja mama unei fetițe.

„Mi-a zis că vrea o surioară. Sinceră să fiu, am rămas uimită, pentru că știam că până la 10 ani nu vrea nici o surioară, dar uite că s-a răzgândit”.

 

Publicat: 24 Jun. 2021, 18:46 General
Pe aceeași temă