Dana Istrate, prezentatoarea Metropola TV, într-un concept artistic creat special de Ziua Îndrăgostiților de Alin Gălăţescu

Publicat: 15 Feb. 2022, 23:03 News
Dana Istrate, prezentatoarea Metropola TV, într-un concept artistic creat special de Ziua Îndrăgostiților de Alin Gălăţescu

Dana Istrate, prezentatoarea Metropola TV, face parte din noua campanie de imagine a brandului Raluca Soare, un concept artistic ce combină moda şi tango-ul, creat special de Alin Gălățescu de Ziua Îndrăgostiților.

Dana Istrate şi profesorul de tango Dragoş Samoil şi-au transpus povestea de dragoste din viaţa reală pe ringul de dans, într-un tango imaginat nu doar ca un dialog senzual, ci şi ca o declaraţie fashion – un spectacol vizual la care au contribuit şi make-up artistul Mirela Vescan şi directorul de imagine Rolf Vescan.

„M-a bucurat, entuziasmat şi provocat propunerea lui Alin Gălățescu şi a Ralucăi Soare de a face parte din campania de imagine a brandului Raluca Soare şi de a da viaţă fiecărei rochii prin intermediul amețitorului, seducătorului, pasionalului tango, pe care l-am interpretat alături de iubirea mea, Dragoş Samoil, profesor de tango, şi cel care a realizat coregrafiile din cadrul campaniei.


Fiecare femeie ar trebui să guste din frumuseţea acestui dans, ce-i dă o feminitate aparte, potenţată în cazul de faţă de rochiile fluide, texturate, în culori vii şi materiale preţioase, create cu multă iubire de Raluca Soare. Machiajul extraordinar realizat de make-up artistul Mirela Vescan a reliefat un alter-ego, perfect pentru această poveste în care femeia seduce sau se lasă sedusă în ritmul tango-ului ce a dat trup, viaţă şi emoţie fiecărei rochii meşteşugite de Raluca Soare”, mărturiseşte Dana Istrate.

„COLOUR’s TANGO” – Noua Campanie de Imagine Raluca Soare e o sumă de exerciţii Stilistice, de Culoare şi de Dans, asemeni unor Flash-Back-uri din niste ipotetice Amintiri despre viitor, în care dialogul Artelor creează un armonios Tango senzual, un Buenos Aires din memorie, încă nenăscut, dar creat chiar în faţa noastră de maiastra fuziune a dansatorilor, desprinşi de timp, spaţiu şi trenduri într-o lume ideală creată în jurul culorilor nesfârşite, al modei inspirate şi al sunetelor fără egal, lasand visul, senzualitatea, frumuseţea feminină şi concizia masculină să construiască vise, trăite intens şi modern, de fiecare dintre noi. Acum. Aici”, descrie Alin Gălăţescu această colecţie prezentată atât de ingenios în sala de dans.

„Tangoul este pasiune, este subtilitate şi flirt, Tangoul este Femeie, Tangoul este Bărbat. Ținutele Raluca Soare sunt făcute cu pasiune pentru Femei şi Bărbaţi pe care îi poartă cu subtilitate către flirt. Culoarea este pasiune. Arta este pasiune. Tangoul culorilor strânge sub aripile sale puternice, dar delicate, toate nuanțele ritmului subtil şi pasionat în acelaşi timp, al iubirii. Sunt fericită că am facut parte din acest proiect atât de frumos, în paşii unuia dintre cele mai senzuale dansuri ale omenirii, Tangoul, readucând în faţa voastră spiritul nemuritor al unor vremuri pline de savoare şi culoare”, declară designerul Raluca Soare.

Dana Istrate a mai colaborat cu designerul Raluca Soare, la sfârşitul anului trecut, în prezentarea de modă a acesteia sub umbrela evenimentului-concept Soirées de la Mode, semnat de Alin Gălăţescu.

Publicat: 15 Feb. 2022, 23:03 News
Pe aceeași temă